Zoeken naar moet van

Uw zoekactie voor moet van leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Karen 45 jaar Limburg - Lommel
Knappe dame zoekt nette mannen voor paydates
Welke nette mannen mag ik verwennen met mijn sexy en lichaam ? Ben 1.66 groot, slank, D cup en aantrekkelijk gezichtje . Draag steeds zeer mooie lingerie. Hoge hakken. Ik wil voornamelijk overdag afspreken. Mijn vergoeding is niet weinig maar ik weet wat ik ooit als model verdiende, en heb een zeer lekker nat poesje. Vanaf 250 euro al naargelang de afstand die ik moet doen. Zit veel op de baan regio Limburg en Antwerpen. Een vluggertje kan ook , voor 150 euro. intiem steeds met condoom.reageren concreet , daarna wil ik graag even bellen (eventueel met beeld) zo weten we beide wie we mogen verwachten.  
Daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Moet dit ook uit, Daddy?
Deze alleenstaande Daddy heeft wel wat vrije tijd en middelen om een jonge dame onder zijn hoede te nemen. Iemand die ik kan opleiden tot het perfecte lustsletje dat haar eigen behoeften kan wegcijferen voor haar Daddy. Iemand die het ultiem genot vindt in het behagen van haar Daddy. In ruil krijgt ze heel wat aandacht, zakcentjes en tederheid. Mijn beproefde aanpak is teder als het kan, streng als het moet voor haar eigen bestwil. Ze zal zich geborgen voelen, maar soms zal ik haar moeten berispen of straffen. En nadien is er weer plaats voor troost, knuffeltjes en bemoedigende woordjes. Daddy zal zooooo trots zijn op haar, trots dat ze zo goed haar best doet.  

Moet dit ook uit, Daddy?
Pat 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Anal lover
‘A gentleman on the streets, a freak between the sheets’. Nu zou me ik mezelf niet willen typeren als een freak, maar achter deze stijlvolle en charmante man, schuilt wel een heel gepassioneerde minnaar die het heerlijk vindt om samen uitgebreid te genieten en ken daarin (natuurlijk los van de bekende extremiteiten) weinig taboes. Ik heb altijd respect voor de vooraf afgesproken grenzen en respect voor jou als vrouw. Ik zie je niet als een gebruiksobject, maar zoek wel een vrouw die houdt van wat stevigere sex, waarbij het meerwaarde is als je van anale sex kunt genieten. Heb je zin om eens om alle remmen los te gooien met een zeer frisse, slanke man, dan moet je zeker contact opnemen! Discretie gevraagd en geboden.  
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mollig/volslank
Op zoek naar een aangename mollige/volslanke dame om, bij een leuke klik, regelmatig mee af te spreken. Alles in een rustige, ontspannen en geile sfeer waarbij niets moet en veel kan. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Ik ben openminded, respectvol, verzorgd en uiterst discreet. Zin om elkaar te ontdekken? X  

Mollig/volslank
Steven 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke date gezocht
Hey, Deze single man is stiekem opzoek naar een vaste date partner, het liefst van al zou ik iemand vinden waarbij we kunnen daten zonder condoom en we gewoon kunnen genieten van elkaar. In ruil krijg je hier natuurlijk ook wel een vergoeding voor. Leeftijd en looks spelen opzich geen rol de klik moet er wel zijn om zalig te kunnen genieten samen. Ultiem zou ik graag een leuk trio vvm beleven zonder condoom wie helpt me dit waarmaken. Graag reactie met een concreet voorstel en foto. Dan kunnen we mss binnenkort al samen genieten.  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
Acteur 36 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vlaams fluffermeisje gezocht
Ik ga binnenkort meespelen in enkele privépornofilms waarbij ik een aantal vrouwen langdurig moet neuken (met condoom). Om op de (amateur)set mijn erectie aan te kunnen houden, tijdens de pauzes, heb ik een fluffermeisje nodig die mijn penis stijf houdt. Je komt dus zelf niet in beeld en je hebt ook geen seks met me. Je blijft aangekleed. Het enigste dat je moet doen is me pijpen. Zelf heb ik enkel seks met condoom met de andere vrouwen. Vergoeding is 250 euro per uur voor jou. Pluspunt als je SOA test kan voorleggen.  

Vlaams fluffermeisje gezocht
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
  1   2   3   4