Zoeken naar moment

Uw zoekactie voor moment leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lars 48 jaar Antwerpen - Edegem
Even niets moeten, maar veel mogen
We leven in een vluchtige maatschappij en rennen van afspraak naar afspraak, hebben een sociaal netwerk te onderhouden en er moet natuurlijk ook gesport worden. De tijd van echt even tijd voor elkaar en echt even genieten van en in het moment wordt steeds schaarser. En juist dat is dit veeleisende leven waarin er zoveel moet zo belangrijk. Daarom zoek ik via dit voor mij nieuwe platform een leuke, sexy vrouw die ook op zoek is naar een date waarbij juist niets moet maar veel kan. Het enige dat ‘moet’ is oprecht genieten van elkaars gezelschap, aandacht en aanraking. Wie wil samen met een goed verzorgde slanke man echt even genieten om daarna weer de ratrace die het leven heet in te stappen. Maar dan wel volledig ontspannen, met een grote glimlach en een zakcentje? Discretie is gevraagd en geboden. Date dient plaats te vinden op reguliere weekdag.  
Ann 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
Ik zoek een onderdanige man die heel graag onder mijn voetjes komt te liggen. Je mag ze likken , strelen of masseren. Of als je liever hebt dat ze iets dominanter worden zacht of hard, laat maar horen. Lees goed , niks minder niks meer. Enkel mannen die van deze fantasie houden. Daar kan ik je bij helpen , je droomt ervan terwijl ik je graag wil domineren voor een mooie vergoeding. Ik kan me makkelijk vrijmaken op het moment dat jij verkiest. Ik kan je ontvangen Ik kijk uit naar je reactie , enkel te reageren wanneer je zin hebt in een echte afspraak! Stel je voor hier op mail ( met foto ). Wanneer het me aanspreekt zal ik je berichten via whatsapp dus vergeet je nummer niet toe te voegen. Geen contact via hier om fake uit te sluiten! Tot snel , ik kijk er naar uit Ann  

Wie wil onder mijn voetjes komen liggen
HappyMind 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Wie wil er deze namiddag afspreken in Gent (om geving) met een slanke, sportieve, hoog opgeleide 40-er. Op zoek naar een open mindedn, bij voorkeur slanke dame die ook iets te vertellen heeft, niet roker die er van houdt om te kussen, gelikt te worden en zelf graag pijpt. Vergoeding = €400/2u. Afspreken vandaag of kan uiteraard ook op een ander moment.  

Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
22 dagen
Blauwe fee 43 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
Fijngevoelige vrouw 43 jaar met een vleugje magie
Misschien niet helemaal passend hier, maar ik plaats het toch omdat ik er de nood ervan aanvoel. Ik ben een natuurlijke, zachte, hartverwarmende vrouw van 43 jaar die jouw vriendin zou kunnen zijn, indien jij je wat verdwaald voelt en nood hebt aan richting, veiligheid en een luisterend oor. Met mijn hooggevoeligheid voel ik intuïtief aan hoe ik de ander naar een betere plek kan begeleiden. Wat ook eventueel kan, is om samen een leuke activiteit te doen of een fijn moment te beleven. Voor alle duidelijkheid gaat het hier niet om het aanbieden van sexuele activiteiten, ondanks dat ik het in deze rubriek plaats. Knuffelen, masseren kan eventueel wel indien het goed aanvoelt. Voel jij je aangesproken, raakt het iets, stuur me dan een mailtje.  
26 dagen
Passion&Pleasure 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Erotische massage voor mannen
Veel mannen hebben de behoefte om zo nu en dan een moment te ontvluchten aan het drukke en stressvolle alledaagse leven. Heb je wat nood aan ontspanning? Zin in een full body massage met warme massageolie om helemaal tot rust te komen en te ontspannen? Ik masseer topless en je mag me aanraken. Heb je zin in een relaxerende massage?intiem kan met condoom.Voor verdere vragen stuur mij een e-mail.  
27 dagen
Arne 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (20/05): (ont)spannend erotisch moment met Gentse schoonheid
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zich vanavond kan vrijmaken voor een soft (enkel oraal) of full (intiem) erodate. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot vanavond?  
30 dagen
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x