Zoeken naar naar een

Uw zoekactie voor naar een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Mister X 26 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een mooie bijverdienste voor een knappe oprechte jongedame
ik zoek een jongedame (max 30) die slank en oprecht is. Je kan jezelf gemakkelijk verplaatsen, ik bied en verwacht discretie. Als je zo heel deze site afgaat hopeloos opzoek naar een date, scrol je beter verder. Je spreekt nederlands. Wat ik bied, een vast ritme aan afspraakjes. dus een mooie verdienste... Of een reisje of iets gaan eten zit er zeker ook wel in. Je hebt geldnood of financiele problemen, of je wilt zo graag dat ene kopen zonder al te lang te moeten sparen. Ik ben een jonge zakenman, kan me makkelijk verplaatsen. niet roker. Heb je interesse? dan kan je me altijd contacteren, je stuurd altijd eerst enkele fotos van jezelf erbij. Ik zoek geen 10 dames per week, maar één vast iemand  
A bit of fun 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe slanke meid gezocht
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een knappe slanke geile meid om verboden slippertje mee te hebben zeer ruime vergoeding voor de juiste meid iets voor jou? Laat me snel iets weten om concreet af te spreken hopelijk tot snel !  
Fwbtje 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Vast contact / fwbtje voor leuke momenten
Hey meisjes, dames, Na 2 jaar een vaste fwb te hebben gehad en nu reeds een enkele maanden zonder iemand, begin ik het stoute kantje wel te missen. Om deze reden ben ik op zoek naar een meisje of jongedame die het ziet zitten om wat leuke momenten samen te beleven… Ik ben geen allesneuker en verwacht dit ergens ook van u… eerder iemand die het ziet zitten om een leuke band op te bouwen voor een gezellige babbel, wat ondeugende momenten, een goede klik … liefst iemand die zich af en toe overdag kan vrijmaken voor korte of lange dates. Iemand die discretie en hygiëne hoog in de vaandel draagt… Ikzelf ben een gebonden zelfstandige ondernemer, sportief en slank en vooral een gever wat betreft het bedplezier… Wordt u mijn fwbtje? Graag even kort voorstellen met een fotoke graag… liefst meer dan 1 zinnetje. En fakers… gelieve u te onthouden… Mss tot binnenkort  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, graag een foto erbij, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Mark 40 jaar Antwerpen - Turnhout
Erotisch feestje
Ik ben een 40 jarige verzorgde sportieve kerel die de fantasie heeft om eens naar een club te gaan! Daarom zoek ik nog een dame die dit eens samen met mij wil beleven! Ik zou graag donderdag 20 juni naar een club gaan in de namiddag. Welke dame wil,dit met mij beleven en er nog een vergoeding voor krijgen?  
Dieter 45 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dit weekend...
Ik ben op zoek naar een leuke dame die zin heeft in een lekker afspraakje dit weekend. Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, met rondingen op de juiste plaats. Ikzelf ben een verzorgde open-minded man van 45, goed geschapen, normaal gebouwd met goed voorkomen. Liefst Oost of West Vlaanderen. Graag een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. geen professionals en geen extreme toestanden.  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke spontane klassedame zoekt nog een zaterdagavond (pay)date?
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwongen datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een flinke cent. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Mark 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dame gezocht voor specifieke opdracht
Hallo, ik zoek een dame tot 28j regio West-Vlaanderen om een man te verleiden, naar bed mee te gaan en te zorgen dat zijn vriendin het te weten komt. Is om haar te verlossen van een toxische relatie. Uiteraard staat hier een leuke vergoeding tegenover. Dit is een echte advertentie. Discretie gewenst en verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10