Zoeken naar niveau*

Uw zoekactie voor niveau* leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Masseuse gezocht.
Ben een nette verzorgde jongeman van juist 40 jaar met goed niveau, 1.80, normale/sportieve bouw, leuk voorzien. Zoek een leuke slanke dame welke bedreven is in het masseren van het gehele lichaam met een klein erotisch tintje. Bijvoorbeeld een kine of therapeute die het spannend vind om eens dat stapje verder te gaan. Uiteraard discreet voor beide. Gr Eric -x-.  

Masseuse gezocht.
Gevoelsmens 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een gevoelige en zachtaardige man van bijna 60. Door ziekte van mijn partner is de intimiteit in mijn relatie de laatste jaren vrijwel afwezig. Maar ieder mens heeft toch behoefte aan liefde en intimiteit? Daarom zoek ik langs deze weg, naar een fijngevoelige dame die ervoor open staat om af en toe af te spreken voor respectvolle, zachtaardige en intieme momenten. Voor mij betekent intimiteit niet onmiddellijk seks maar eerder een nabijheid van de ander, een diepere connectie, een gevoel van genegenheid en affectie, wat tederheid, een contact van vel tegen vel, mijn zachte hand op jouw borst, een zoen op je blote buik. Ik zou dus graag een hartelijke en liefdevolle dame willen ontmoeten voor een langdurig contact. Belangrijk: respect, openheid, warm, liefdevol, discreet, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Graag een berichtje als je ECHT denkt te begrijpen wat ik zoek. Liefdevolle knuffel  

Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
Lieve Willy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
Ben een man van 59 en ben op zoek naar een lieve sensuele dame die een teasing en fijngevoelige Lingam massage (penis massage) of handjob wil geven met een happy end. Als jij daarbij naakt bent, of met blote borsten, dan zorgt dat bij mij en Willy voor wat extra prikkeling, maar dat is geen vereiste. Het gaat er vooral over dat het met gevoel en aanvoelen gebeurt. Geblinddoekt zou misschien ook leuk zijn. Ik zoek geen car dates en enig niveau is wel gewenst. Heb jij zachte handjes en heb je interesse, stel je dan even voor en doe een leuk voorstel. Wie komt mijne Willy een knuffelbeurt geven? Hopelijk tot gauw. Liefs, Bart  

Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
P Lt 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
meeting in smoking of maatpak business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame / meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent mooi slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame / meisje welkom
Lust for Life 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
*** Regelmatige afspraakjes/minnares gezocht ***
Toffe, slanke en verzorgde man, 55j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ, zoekt eveneens slanke en verzorgde dame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ??  

*** Regelmatige afspraakjes/minnares gezocht ***
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4