Zoeken naar nu aub

Uw zoekactie voor nu aub leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jarig 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk meisje bezorgt me een bijzondere verjaardag?
Ik word volgende week 65 en wil daar voor mijzelf iets speciaals van maken. Ik ben alleenstaand en seks is er al enkele jaren niet meer bij, daarom zoek ik een sexy meisje dat me seksueel wil verwennen (bij mij thuis). Neuken moet er zelfs niet bij komen, als je me maar doet genieten tot in de toppen van mijn tenen. Ik heb er 300 euro voor over. In het ideale geval ben je natuurlijk bloedmooi, bloedgeil en bloedjong (dromen mag altijd, toch?). Alleen serieuze reacties aub.  
gisteren
Peter 46 jaar Antwerpen - Aartselaar 0470426316
Sexy poetsvrouw gezocht
Hallo ik zoek een dame die in sexy outfit (jurkje, rokje, hakjes,..) komt poetsen. 150eur/2u of meer te bespreken. Stuur berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub)  
Ruben 29 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Jongeman zoekt meisje voor pijpbeurt
Hoi, ik ben een goedlachse verzorgde, ietwat verlegen jongeman uit de Westhoek en het is reeds bijzonder lang geleden dat ik nog mocht gepijpt worden. Ik wil dit graag nogmaals ervaren, maar niet door iemand professioneel. Mocht je interesse hebben, dit zou doorgaan op een afgelegen buitenlocatie (park/bos/parking/...) of in de auto. Stel jezelf kort voor, je regio en wat jouw wensen zijn. Niet ouder dan 30 aub. Foto wordt sowieso uitgewisseld ter verificatie, om fake uit te sluiten. Tot hoors?  
11 dagen
Toby 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren,van nature onderdanig koppel,broer en halfzus,zij ebony,beschikbaar voor welstellende Heren,voyeurs, dominanten voor keuring,naakt poetsen,huishouden, bediening,gezelschap.Verplaatsen, sexcine ook mogelijk,géén fakers of fotojagers aub.... Tags;naakt,bdsm,daddy,dokter,zweep,spanking.  
13 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben geen prof een gewone vrouw en zoek geile date in westerlo,ik kan me niet verplaatsen. Cardate of ander suggesties. Ik doe da niet veel dus concrete voorstellen aub als je interesse hebt laat maar iets weten. Fakere gelieve zich te onthouden.  
14 dagen
thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
Footlover 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Feet wanted
Welke dame bied er hier haar mooie voetjes aan een sportieve en niet onknappe man? Strelen, likken, footjob... met als apotheose een mooie zaadlozing op haar teentjes. Geef hiervoor 100 en is enkel voor vandaag/vanavond! Voor de rest intiem kaal, 1m80, 76kg, geen BBS, 19*4 en veelspuiter. Enkel serieuze reactie's aub! Kan jou discreet ontvangen.  

Feet wanted
15 dagen
Dringend deze av 39 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Dringend ! Deze avond
Dag leukerd, Ik heb een dringend probleem. Ik moet deze avond ten laatste 1500 euro vinden. Kan je mij helpen? Stel maar wat voor! Stuur ook een foto aub. Xoxo  
16 dagen
Dringend deze av 39 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Dringend deze avond
Dag leukerd, Ik heb een dringend probleem. Ik moet deze avond ten laatste 1500 euro vinden. Kan je mij helpen? Stel maar wat voor! Stuur ook een foto aub. Xoxo  
Stan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert 0477036388
Zoek je een leuke tijd / boyfriend ?!
Hey daar! Ik ben Stan, en ik vind het super om mensen een leuke ervaring te bezorgen, zowel seksueel als een eventuele babbel, indien je dat wenst. :) Ik focus me voornamelijk op ‘the boyfriend experience’ en casual sex, oraal,manueel, anaal, massage,… . Begrijp mij niet verkeerd, alle kinks/fetishen zijn zeker bespreekbaar, ik ben niet snel vies van iets. ik doe niet aan kinkshaming 😉 Ikzelf ben 179cm, 57kg en 19cm. ALTIJD zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt als je bij mij bent, want daar start alles mee vind ik. Wees dus niet onzeker over jezelf, maar wees wel hygiënisch aub. ☺️ Ik ontvang te Haaltert, bij Aalst, maar op verplaatsing is ook mogelijk indien haalbaar. Heb je interesse? Stuur me zeker een mailtje, ik bijt niet en ben eigenlijk nen hele lieve jongen (just dont tell anyone!😄) Vergoeding bespreken we best per mail/bericht. :) Nog een fijne dag verder, aan iedereen 🙃 💟  

Zoek je een leuke tijd / boyfriend ?!