Zoeken naar ook graag

Uw zoekactie voor ook graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Junkies gezocht
Hey iedereen, welke vrouwen zitten hier met een verslaving en kunnen wel wat extra geld gebruiken? Wie bouwt er graag een wild feestje waar ze zich van niks iets moet aantrekken en gewoon kan genieten?  
40ger 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Op zoek naar eens iets anders....
Hey, Deze brave man van 42jr,182cm,74kg en 20cm wil graag eens wat nieuws beleven. Graag had ik een kinky/ dominante dame ontmoet. Mag zeker een jaartje ouder of een kilootje meer.... Die mij als sexobject wil of kan gebruiken. Hierbij ben ik natuurlijk zeer gehoorzaam en doe braafjes wat van me gevraagd word. Veel kan of mag zoals facesit,rimmen,plas,.... Kan ik zo iemand vinden hier?  

Op zoek naar eens iets anders....
Geil 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vast contact gezocht
Op zoek naar een leuke vrouw tot max 30 jaar om leuke en geile momenten te beleven. Alles gebeurt met de nodige discretie en respect. Vergoeding overeen te komen. Bij interesse zie ik graag een berichtje tegemoet waarin je jezekf al een beetje voorstelt en waarvoor je al dan niet voor openstaat.  
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, zoek een leuke knappe dame voor een afspraakje.ik betaal 200 voor een fantasie. 100 voor een pijpbeurt. Graag een normale duidelijke foto via mail aub. Groetjes  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpsletje gezocht <28j
ik zoek een mooie slanke dame met lang haar en cup c of grotere borsten die pijpen lekker vindt. De kerst op de taart is als je mondje volgespoten mag worden en je doorslikt. Ben jij die dame? Dan hoor ik graag van je. Mooie $$$ vergoeding voor de juiste jonge dame. Stuur ook fototje mee aub.  
louisse 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
buddy
bent u veel alleen en je hebt gezelschap nodig ik kan je daar bij helpen ik ga graag naar de sauna uit eten veel is bespreekbaar gr  
MNM 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag genieten
Ik ben een alleenstaande aantrekkelijke zakenman. Ik ben discreet, respectvol en hou ervan jou te pleasen. Ik zou graag een aantrekkelijke jonge vrouw (Max 40) willen ontvangen voor een uurtje GFE waarbij we elkaar eens lekker verwennen. Antwoord graag met een fotootje; mag volledig anoniem zijn.  
Tim 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studeerpauze
Hoi. Deze verzorgde hoogopgeleide en vrouwvriendelijke man zoekt een avontuurlijke, complexloze studente die tijdens haar studeerpauze graag wat zakgeld had bijverdiend. Ik verwacht geen intiem, wel een leuke babbel en een zachte blowjob. In ruil verdien je 200€ cash. Interesse? Stuur een kort mailtje en wie weet zien we elkaar straks. X  
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ruimdenkende jonge vrouw gezocht voor soft, geen intiem
Ik zou graag afspreken met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft date. Je bent te vinden voor een soft erotisch rollenspel en dit zonder intiem. Graag een vrouw die houdt van een erotisch spel met teasen, laten bekijken en betasten, zich naakt laten bekijken, prikkelende keuring, zich laten vingeren, orale sex,... Intiem contact is niet vereist maar kan eventueel besproken worden als jij wil. Vergoeding tot 300 euro per date van 30-60 minuten. Koppel waarbij de man zijn vrouw voor bovenstaande ter beschikking stelt is ook welkom. Duidelijke afspraken op voorhand maken, maar niet eindeloos mailen. Graag een berichtje indien interesse.  
Jan 51 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Grote silicone borsten
Al lang fantaseer ik er over om sex met een vrouw met zeer grote silicone borsten (D, E of groter). Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een leuke dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren”. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact. Leeftijd is niet belangrijk. Ik geef mooie vergoeding in functie van de mogelijkheden. Afspreken kan tijdens de kantooruren. Zelf ben ik 50, sportief, 1.75m groot, 78 kg, donker blond en soa clean.. Indien interesse hoor ik graag wat van jou met foto en info over jezelf.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10