Zoeken naar samen naar de

Uw zoekactie voor samen naar de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sugardad35 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Ik ben een sportieve, verzorgde man van 35 uit het Gentse. Atletisch gebouwd, blond kort haar, 1m77 en 68kg. Drukbezet helaas vaak, maar geniet graag van de leuke dingen ih leven als er de tijd en kans voor is. Ik ben op zoek naar een leuke jongedame voor een ontspannende date tegen een mooie vergoeding, alle details en limits zijn bespreekbaar. Een leuke avond samen is wat voorop staat. Bij positief gevolg sta ik ook open voor een sugardaddy/sugarbaby agreement. Graag iemand ietwat uit de buurt van Gent-Oost-Vlaanderen zou ideaal zijn :-)  

M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Steven 53 jaar Limburg - HASSELT
Appartement huur in ruil voor dates
Hallo leuke dame, Als je naar een appartementje te huur zoekt, maar te zwaar is om maandelijks af te betalen, in de omgeving (25km straal) van Hasselt ? Dan kan ik dit maandelijks betalen in ruil voor regelmatige dates...  
..... 56 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Opzoek naar vrouw
Ben opzoek naar een vrouw die wekelijks iets wil komen bijverdienen. 50 vlug of pijp, 80 half uurtje. ik kan ontvangen te Asse.  
Pieter 31 jaar Antwerpen - Hove
Leuke dame gezocht voor korte date
Voor deze week ben ik op zoek naar een leuke dame die wil afspreken voor een korte date (pijpdate/vluggertje) kan ontvangen of verplaatsen, geen hotel oid. leeftijd en looks minder belangrijk, vriendelijk en verzorgd zijn wel.  
Thomas 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Sportieve man zoekt leuke amateurdame
Ik ben Thomas,een 40-jarige verzorgde man uit regio Diest die op zoek is naar een amateurdame die net zoals ik belang hecht aan spontaniteit en een verzorgd uiterlijk.Ik ben geen fotomodel,maar zie er ook niet slecht uit met 1m83,74kg en ik sport veel (mountainbike & padel).Ik ben normaal geschapen en intiem geschoren.Heb geen speciale verzoekjes,maar zoek simpel een lekker vrijpartij met een vrouw die er zelf ook van kan genieten.Kan niet ontvangen,verplaatsen is gen probleem.Bij klik,kan het ook vaker.een mooie vergoeding is een evidentie.Graag enkel ernstige reacties. Tot snel Grtz Thomas  
Timo 53 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Dame voor Paydate gezocht
Hallo dames, ik 53 jarige man ben op zoek naar een vrouw voor een leuke spannende paydate. Heb je hier interesse in laat dan snel een reactie achter liefst met foto en wellicht ontmoeten we elkaar snel . Leeftijd en uiterlijk is niet zo belangrijk als het maar gemoedelijk is . Ik kan makkelijk verplaatsen naar hotelletje of prive sauna in Limburg of Antwerpen.  
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Leuke dame gezocht voor wellness date.
Beste, Ik ben opzoek naar leuke spontane dame die met mij eens op wellness/sauna date wilt gaan. Waarbij we beide heerlijk kunnen genieten. We zullen starten met een massage en daarna… je weet het wel ;). Ik zelf ben sportieve jongeman van eind de 20. Slank en normaal gebouwd, hecht belang aan hygiëne. Jij ben een toffe dame van 20-40j. Liefst reageer met een leuke foto en woordje uitleg. De date zal maandag 24 juli 2024 tussen 10-12u doorgaan. Je mag een voorkeur sauna mee doorgeven. Voor de fantastische date krijg be vergoeding van 400 euro. Groetjes  
Anoniempje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel. Hygiëne discretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10