Zoeken naar sexy

Uw zoekactie voor sexy leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil sletje 30 jaar Antwerpen - Boom
Open minded gentleman gezocht
Onze anonieme bezoeker vandaag heeft last minute afgezegd. Het sletje vindt dat heel jammer want ze heeft zich nu voor niets opgemaakt en sexy gekleed. Hopelijk vinden we nog een sexy man die haar vanavond wil komen verwennen? Voor 200eur wil ze zich graag door een vreemde gentleman laten neuken. Misschien zelfs door twee bevriende heren ;)  

Open minded gentleman gezocht
gisteren
Lars 48 jaar Antwerpen - Edegem
Even niets moeten, maar veel mogen
We leven in een vluchtige maatschappij en rennen van afspraak naar afspraak, hebben een sociaal netwerk te onderhouden en er moet natuurlijk ook gesport worden. De tijd van echt even tijd voor elkaar en echt even genieten van en in het moment wordt steeds schaarser. En juist dat is dit veeleisende leven waarin er zoveel moet zo belangrijk. Daarom zoek ik via dit voor mij nieuwe platform een leuke, sexy vrouw die ook op zoek is naar een date waarbij juist niets moet maar veel kan. Het enige dat ‘moet’ is oprecht genieten van elkaars gezelschap, aandacht en aanraking. Wie wil samen met een goed verzorgde slanke man echt even genieten om daarna weer de ratrace die het leven heet in te stappen. Maar dan wel volledig ontspannen, met een grote glimlach en een zakcentje? Discretie is gevraagd en geboden. Date dient plaats te vinden op reguliere weekdag.  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
Dave 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tropische temperaturen
De zomer laat voorlopig nog even op zich wachten, dus zoek ik iemand die samen met mij zorgt voor tropische temperaturen! Ben jij een verzorgde, sexy dame (30+) die deze regenachtige dagen ook graag wat meer kleur geeft, dan hoort deze goed verzorgde en niet onknappe man op uw berichtje! Deze oproep is oprecht en ik verwacht dan ook reacties van gelijkgestemden. Discretie gevraagd en geboden. Ontvangst op hotel of nader te bepalen locatie.  
mister X 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik zoek en dame/studen voor leuke date op hotel of .... 250 euro voor u
hallo, ik zoek en zeer sexy aantrekelijk dame, weet je van u zelf dat veel manen zich keren als u voorbij komt op straat hou u van tederheid , kussen en leuke vrijpartij wilt je u begeerd en gewild voelen door mij , wil je 250 euro verdienen voor en leuke gezellig tijd stuur mij en reactie met meer info over u en volledig gekleed foto van u zelf  
11 dagen
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
13 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
14 dagen
Karen 45 jaar Limburg - Lommel
Knappe dame zoekt nette mannen voor paydates
Welke nette mannen mag ik verwennen met mijn sexy en lichaam ? Ben 1.66 groot, slank, D cup en aantrekkelijk gezichtje . Draag steeds zeer mooie lingerie. Hoge hakken. Ik wil voornamelijk overdag afspreken. Mijn vergoeding is niet weinig maar ik weet wat ik ooit als model verdiende, en heb een zeer lekker nat poesje. Vanaf 250 euro al naargelang de afstand die ik moet doen. Zit veel op de baan regio Limburg en Antwerpen. Een vluggertje kan ook , voor 150 euro. intiem steeds met condoom.reageren concreet , daarna wil ik graag even bellen (eventueel met beeld) zo weten we beide wie we mogen verwachten.  
14 dagen
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile taboeloze vrouw heeft er zin in? Tot 500 euro!
Ik heb een simpele advertentie. Welke jonge taboeloze vrouw doet mij een kinky voorstel voor een date? Je zegt mij hoe lang je wil afspreken en wat er kan. De jonge vrouw met het voorstel dat mij het meest aanspreekt heeft een date en een vergoeding van 300 euro. Doe je een extreem taboeloos of geil voorstel of voorzie je een lange date dan kan je nog een bonus krijgen. Voor de geïnteresseerden heb ik drie vragen: wie ben je, wat kan er en hoe lang wil je afspreken. Als je wil mag er een gewone foto bijgevoegd worden, geen naaktfoto of sexy foto, maar een gewone foto.  
14 dagen
Peter 46 jaar Antwerpen - Aartselaar 0470426316
Sexy poetsvrouw gezocht
Hallo ik zoek een dame die in sexy outfit (jurkje, rokje, hakjes,..) komt poetsen. 150eur/2u of meer te bespreken. Stuur berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub)  
  1   2