Zoeken naar spannend*

Uw zoekactie voor spannend* leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luca 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie staat ervoor open?
Hoi, via deze weg ben ik opzoek naar een vrouw die openstaat voor anaal, ik heb dit nog nooit gedaan en zou daar graag verandering in brengen. Ik ontvang je het liefst gewoon bij mij thuis voor een rustige/spannende afspraak. Graag dames tot 45 jaar. Ik zelf ben 27 en slank gebouwd. Verder ben ik niet altijd het meest dominante type, graag een vrouw die wat initiatief neemt ;). Vergoeding mag u voorstellen. Hopelijk tot snel!  
gisteren
Sportieve-kerel 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Date gezocht
Hey, hier een 24jarige kerel die op zoek is naar een leuke vrouw voor een spannende date. Ben zelf 1m80 70kg en normaal geschapen. Hou van verwennen. Zoek voor dit weekend of maandag. Interesse? Stuur me iets met een foto en wat je ervoor wil X  
gisteren
Tom 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek studente die zin heeft om vandaag mee gaan te lunchen Mechelen….
Ik ben een man van 45 ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen slank. Heb vandaag een dag verlof en vraag me af of er soms een studente bij voorkeur Mechelen, Antwerpen of Leuven zin heeft om mee gaan te lunchen. Indien de klik er is kunnen we dan achteraf mss nog een spannend dessert nemen. Lijkt het je wel wat en kan je wel wat ontspanning gebruiken contacteer me snel.  
Mr Grey 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Exciting times
Jij bent jong, nieuwsgierig, niet onknap, wat verlegen of net extrovert, hebt wel zin om eens iets nieuws te proberen? Wel... ik ook! Een spannende betaalde date lijkt me wel wat! Over mezelf: ik ben 30, hoog opgeleid, 1m75, athletisch gebouwd, sportverslaafd, hou van een goede babbel, connectie maken, en intiem zijn. Concreet: ik zoek een betaalde date; gewoon omdat het kan! Ik regel ons eenJij bent jong, nieuwsgierig, niet onknap, wat verlegen of net extrovert, hebt wel zin om eens iets nieuws te proberen? Wel... ik ook! Een spannende betaalde date lijkt me wel wat! Over mezelf: ik ben 30, hoog opgeleid, 1m75, athletisch gebouwd, sportverslaafd, hou van een goede babbel, connectie maken, en intiem zijn. Concreet: ik zoek een betaalde date; gewoon omdat het kan! Ik regel ons een mooie kamer of privé wellness, en breng je een mooie vergoeding mee. Sounds like a plan? Stuur zeker een berichtje! mooie kamer of privé wellness, en breng je 400 euro vergoeding mee. Sounds like a p  
Tim 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen (31/05): (ont)spannende erodate met klassedame (18-45)
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Achter de toetsen schuilt een goedlachse sportieveling van 1m81, 65kg, bruin haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Aangezien ik morgen een vrije dag heb, had ik graag afgesproken met een spontane, open minded klassedame. Je hoeft geen modellenlooks te hebben of een 'pornoster' te zijn in bed. Wél een dame met een authenthieke persoonlijkheid en zin voor sensualiteit. Cupmaten en dergelijke meer spelen ook geen rol, maar ik heb wel een boontje voor slanke tailles. Afspreken doen we in een (deftig) rendez-vous hotel dat ik bekostig. Je krijgt uiteraard een flinke cent voor jouw gezelschap. Kernwoorden zijn: safe seks, vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Ik hoef geen herkenbare foto te zien en stuur er zelf ook geen. Opperste discretie is van belang. Tot morgen?  
Gus 36 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Spannende pijpbeurt.
Vanaf zondag verblijf ik voor een midweek in de Westhoek om er enkele bezienswaardigheden uit de Groote oorlog te bezoeken. Welke leuke slanke dame lijkt het spannend om mij daar te doen laten ontspannen en genieten door een pijpbeurt? Ben zelf een sportieve jongeman van 36, 1.78, donker haar en een ferme pik. Kan er ontvangen of verplaatsen. Fleur jij mijn tripje extra op? ;-).  

Spannende pijpbeurt.
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (29/05): (ont)spannende date met spontane klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een jeugdige dame (-30) die vandaag tussen 9 en 5 wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Jongeman 21 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hey, hier een 21jarige kerel op zoek naar een dame 35+ die graag eens wilt afspreken met een jonge kerel voor een spannende date. Interesse hierin? Stuur me dan een berichtje met een foto en wat je er voor wil X  
David 35 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
Hallo, Ik ben David, 35, bi, single, slank met een mooi, glad en wat gespierd lichaam. Ik ben een heel discrete, respectvolle, zachtaardige, gezonde en verzorgde man; ik rook/drink niet, heb geen piercings of tatoeages. Ik ben op zoek naar een echte knuffelbeer (kenmerken: 60+, dik, zachtaardig, lief, speels) met wie ik lekker kan spelen, spannende tijd beleven en die mij ook financieel kan/wil ondersteunen. Dit is een eerlijke oproep, dus reageer alleen als je een echte en deftige knuffelbeer. Ik zoek zeker geen snelle en eenmalige bevrediging, maar iets echter, dieper en vaster – een soort vriendschap. Ik hoor graag van jou. Groetjes, David  

JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
P Lt 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
meeting in smoking of maatpak business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
  1   2   3   4   5