Zoeken naar spanning

Uw zoekactie voor spanning leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (29/05): (ont)spanning met spontane klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een jeugdige dame (-30) die vandaag tussen 9 en 5 wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Daddy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek kinky vrouw; in ruil 300 euro voor half uur
Wens een date met een jonge kinky en taboeloze jonge vrouw voor een spannende date/rollenspel van ongeveer een half uurtje en dit in ruil voor een vergoeding tot 300 euro. Je bent ruimdenkend, houdt van spanning. Je bent ook (een beetje) onderdanig en vindt het dan ook geen probleem om met een licht dominante daddy te daten. Geen extremen, eerder een erotisch spel met opdrachtjes en uitdagingen. Zin in spanning en tot 300 euro te verdienen in een half uurtje? Graag een bericht met je gegevens, een woordje uitleg over jezelf en een gewone (niet naakt dus) foto.  
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer, zoekt spannende date met man of koppel. Ben jij/jullie licht dominant, of wil je mij beschouwen als lustobject, Ik vraag dan wel geld, maar is niet het belangrijkste. de spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, hoeveel je wenst te geven, waar en wanneer. Zonder al de info geen reactie van mij. fakers en fotoge  
Sexy j 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dinerdate, saunadate, hoteldate
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
10 dagen
Sexy j 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sexy bijverdienste
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Ik wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. Een date 400 euro , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
12 dagen
Gespierde bouwva 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dame die gespierde bouwvakker wil afrukken
Dame die gespierde bouwvakker wil komen afrukken? Discreete & afgelegen werf. Hou je beetje van spanning? Laat mij gerust iets weten. Grtjs x  
13 dagen
Arne 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (20/05): (ont)spannend erotisch moment met Gentse schoonheid
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zich vanavond kan vrijmaken voor een soft (enkel oraal) of full (intiem) erodate. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot vanavond?  
Jakke 51 jaar Limburg - Beringen
Geile pinkstermaandag
Welke lieve en oprechte geile meid, geen klokkijkster, wil met deze grote, vrijgezellige vrijgezel, netjes verzorgd, lekker geil in stijl pinkstermaandag afsluiten, tweehonderd voor een uurtje of drie, ook gezellig tetteren en wie weet nog een jacuzzi erbij, ben benieuwd, en ja piemel is in rustmodus dus wie kan er spanning in brengen ?  

Geile pinkstermaandag
15 dagen
Simon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt vanavond authetieke dame
Hoi hoi. Zoals de titel al aangeeft had ik vanavond graag afgesproken met een toffe, jonge dame (18-40) die occasioneel erotische (ont)spanning opzoekt. Zelf ben ik uiterst verzorgd, intiem gladgeschoren, relaxt in de omgang en warm qua persoonlijkheid. De date die ik zoek is soft of full. Je krijgt in ruil een flinke zakcent. Kernwoorden zijn: wederzijds respect, vrouwvriendelijkheid en safe seks. Interesse? Stuur een mailtje en wie weet tot straks ;)  
15 dagen
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (18/05): Spontane date met Gentse schone
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
  1   2