Zoeken naar straks date

Uw zoekactie voor straks date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Leuke date
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Pijpdate
Ik ben gwn vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in westerlo 70 euro klaarkomen in mond ;) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
GEIL
Ik ben vanavond vrij voor een gezellige lekkere geile date. Ik sta op discretie en hygiëne. Ik kan me verplaatsenen of een spannende cardate kan ook. Ik hou niet van veel over en weer gemail. Ik hou van verwennen en verwend worden. Pussy spanking, titfuck vind ik lekker. Ik ben geil en vraag een financiële vergoeding afhankelijk van wat u wil doen. Stuur een voorstel en een fotootje per mail en wie weet zien we elkaar snel. ;)  
Koen 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cardate vandaag enkel vrouwen
Welke vrouw heeft vandaag zin voor een cardate te doen. Pijpdate, seks... Wat jouw voorstel is dus. Dit wel in Sint-Niklaas 9100. We spreken ergens af op een parking voor daar de date te laten doorgaan. Ikzelf ben een jongeman van 30 jaar 1m70 64kg en verzorgd. Discretie verzekerd voor beiden graag! Stel je zelf ook even voor in de mail. Groetjes tot dan?  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile pijpdate
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate wie wilt er lekker afgezogen worden in westerlo? 70 pijpdate klaarkomen in mond :) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een oudere dame
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed, wereldwijs en zeer gehecht aan hygiëne en discretie. Ik zoek een date met een oudere,elegante en lieve oudere dame. Een goed gesprek ga ik zeker niet uit de weg. Geen extremiteiten en intiem is altijd met. Natuurlijk staat daar een beloning tegenover  
gisteren
Dreamscometrue? 38 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Gewoon een sublieme blowjob of?
Welke heel mooie vrouw straks 22u15. Foto kan, respectvolle date, mooie vergoeding. 19+. Lig goed in de markt maar wil eens wat anders :-).  
gisteren
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende week: spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
gisteren
Rudi 63 jaar Antwerpen - Merksem
Man 63j zoek leuke jonge dame +18j die een centje kan gebruiken?
Hey ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 van merksem. Ik ben opzoek naar een geile meid +18j die een motorhome date ziet zitten of zelf kan ontvangen in antwerpen en korte omg daar tegenover geef ik je een centje in samenspraak met je via mail of smsje of WhatsApp berichtje 04en99en60en83en35 tot hoors Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10