Zoeken naar tot alles staat

Uw zoekactie voor tot alles staat leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luca 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie staat ervoor open?
Hoi, via deze weg ben ik opzoek naar een vrouw die openstaat voor anaal, ik heb dit nog nooit gedaan en zou daar graag verandering in brengen. Ik ontvang je het liefst gewoon bij mij thuis voor een rustige/spannende afspraak. Graag dames tot 45 jaar. Ik zelf ben 27 en slank gebouwd. Verder ben ik niet altijd het meest dominante type, graag een vrouw die wat initiatief neemt ;). Vergoeding mag u voorstellen. Hopelijk tot snel!  
gisteren
Ray 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kun jij wel tegen een stootje?
Welke leuke en sexy dame kan wel tegen een stootje en staat open voor een heerlijke, ongeremde date met een respectvolle en discrete man? Geen extremen, maar ben wel liefhebber van wat meer stevigere sex. Ben een slanke man met een hoog libido en een open geest. Bij interesse hoor ik je graag. Date op weekdag op hotel of bij jou.  
Gevoelsmens 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een gevoelige en zachtaardige man van bijna 60. Door ziekte van mijn partner is de intimiteit in mijn relatie de laatste jaren vrijwel afwezig. Maar ieder mens heeft toch behoefte aan liefde en intimiteit? Daarom zoek ik langs deze weg, naar een fijngevoelige dame die ervoor open staat om af en toe af te spreken voor respectvolle, zachtaardige en intieme momenten. Voor mij betekent intimiteit niet onmiddellijk seks maar eerder een nabijheid van de ander, een diepere connectie, een gevoel van genegenheid en affectie, wat tederheid, een contact van vel tegen vel, mijn zachte hand op jouw borst, een zoen op je blote buik. Ik zou dus graag een hartelijke en liefdevolle dame willen ontmoeten voor een langdurig contact. Belangrijk: respect, openheid, warm, liefdevol, discreet, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Graag een berichtje als je ECHT denkt te begrijpen wat ik zoek. Liefdevolle knuffel  

Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Weekendje weg
Hallo ik zoek een leuke dame die graag eens een weekendje weg wil tegen een leuke vergoeding. Ik heb ook een fntasietje om eens anale seks te doen als je hier voor open staat. Leeftijd maakt niet ui zolang we maar een leuke tijd hebben.  
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
P Lt 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
meeting in smoking of maatpak business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoeke jonge dame(s) voor ongeremde sex
Vergoeding tot 350 euro per keer. Deze viriele man zoekt jonge dames tot ca 26 jaar die genieten van sex en daar ook voor uit durven te komen. Ik zoek type studentes, jonge moeders, die er attractief uitzien, slank zijn en mooie borsten hebben. Afspreken kan eenmalig of vast. Als je reageert stuur dan ook een foto mee, liefst waar je helemaal op staat. (gezicht mag onherkenbaar).  
Valentina 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
**Dringend Dates gezocht voor deze week en weekend**
Hi, Ik ben op zoek naar dates met respectvolle en hygiënische oudere mannen. Samen genieten staat voor op. Afspreken kan op hotel of een cardate kan ook indien u dat wenst. Ik wil graag iets bij verdienen op een leuke aangename manier. Het aangename aan het nuttige koppelen. Als je meer wilt weten over mij aarzel dan niet om mij te mailen. Speciale wensen en fantasieën zijn zeker bespreekbaar. Voetfetisjisme Is ook bespreekbaar. Maar geen extreme pijn toestanden. Graag enkel serieuze reacties. Graag bij u reactie een foto en een voorstel. Hopelijk tot snel, Xxxjes  
Oraal 59 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Gezocht: Dame voor wederzijdse liefdevolle orale verwennerij – Geen intiem
Lieve dame, Ik (man, 59) ben op zoek naar een sensuele dame die open staat voor liefdevolle orale verwennerij bij elkaar. Elkaar zachtjes plagend verkennen met vingertoppen, lippen en tong. Vol passie en tederheid elkaar proeven, mijn lippen in jouw warme schoot, intens en liefdevol. Een harmonie van geven en ontvangen, een overgave aan een woordeloos verlangen op het ritme van jouw wiegende lijf en diepe ademhaling. Intiem contact is niet nodig. Graag enkel een reactie bij oprecht interesse. Lieve likjes, Frank  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan j  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
  1   2   3