Zoeken naar twee jaar

Uw zoekactie voor twee jaar leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Serge 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Welke jongedame/studente kan komende vrijdag in de voormiddag?
Ik ben op zoek naar een toffe, aantrekkelijke jongedame voor een afspraakje komende vrijdag in de voormiddag. Ik kan ontvangen zolang je discreet bent over mijn privéleven. Bij voorkeur studente of alleenstaande (mama) die het geld goed kan gebruiken. Leeftijd tot 35 jaar geniet mijn voorkeur en je zet je vrouwelijke rondingen graag in de kijker.Je kan je bij mij ook nadien douchen. Dat is geen issue. Parkeren kan voor de deur. Bij interesse reageren met foto en wat jouw financiële wensen zijn.  
Jvred 40 jaar Limburg - HASSELT
Ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
Ik ben een man 40 jaar uit Hasselt met een beperking zoals je ziet. Ik heb ook mijn behoefte en zoek langs deze weg een mooie ruimdenkende meid tussen de 20 en 40 om op kamer af te spreken. Ik betaal per date niet per uur. Graag een leuke voorstelling met een fotootje. Groetjes jvred  

Ruimdenkende meid gezocht  ===>>> 600€ <<<===
gisteren
Fwbtje 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Vast contact / fwbtje voor leuke momenten
Hey meisjes, dames, Na 2 jaar een vaste fwb te hebben gehad en nu reeds een enkele maanden zonder iemand, begin ik het stoute kantje wel te missen. Om deze reden ben ik op zoek naar een meisje of jongedame die het ziet zitten om wat leuke momenten samen te beleven… Ik ben geen allesneuker en verwacht dit ergens ook van u… eerder iemand die het ziet zitten om een leuke band op te bouwen voor een gezellige babbel, wat ondeugende momenten, een goede klik … liefst iemand die zich af en toe overdag kan vrijmaken voor korte of lange dates. Iemand die discretie en hygiëne hoog in de vaandel draagt… Ikzelf ben een gebonden zelfstandige ondernemer, sportief en slank en vooral een gever wat betreft het bedplezier… Wordt u mijn fwbtje? Graag even kort voorstellen met een fotoke graag… liefst meer dan 1 zinnetje. En fakers… gelieve u te onthouden… Mss tot binnenkort  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoeke jonge dame(s) voor ongeremde sex
Vergoeding tot 350 euro per keer. Deze viriele man zoekt jonge dames tot ca 26 jaar die genieten van sex en daar ook voor uit durven te komen. Ik zoek type studentes, jonge moeders, die er attractief uitzien, slank zijn en mooie borsten hebben. Afspreken kan eenmalig of vast. Als je reageert stuur dan ook een foto mee, liefst waar je helemaal op staat. (gezicht mag onherkenbaar).  
Zondig 50 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Wie trekt het schoentje aan?
Reeds lang fantaseer ik over seks met een gehuwde overspelige dame. Al dan niet met medeweten van je partner. Absolute discretie is geboden.. Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een klasse dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren” voor de kick. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact onder de vorm van een FWB-relatie. Leeftijd tussen 30 – 50 jaar. Ik ben soa clean en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Ik hou van grote borsten, vrouwelijk kledij en heels horen daar zeker bij. Afspreken kan tijdens kantooruren. Zelf ben 50, sportief, 1.75m groot, 75 kg, donkerblond en geschoren waar nodig. Welopgevoed, niet onknap .Indien interesse hoor ik graag wat van jou! Graag reactie met foto en uitgebreide info over jezelf.  

Wie trekt het schoentje aan?
Max 28 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik zoek een dame om te beffen
Hallo, ik ben een slanke, hygiënische jongeman van 27 jaar. Ik ben op zoek naar een dame (leeftijd niet van belang) om een halfuurtje met je poesje te spelen en te beffen voor 50 euro. Liefst vandaag (27 mei). Tot snel!  
Pijpdatte 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke dame die graag pijpt
Goedemorgen, ik ben een zeer nette slanke jongeman met een mooie penis, op zoek naar een slanke dame die graag pijpt. Je bent liefst tussen de 18 en 30 jaar, slank en verzorgd. Je houdt van een spannende date en betaald te worden als amateur hoertje voor een lekkere pijpbeurt. Je krijgt er heel mooie vergoeding voor als je een leuk voorstel hebt. x  
Gunther 51 jaar Limburg - Lummen
lust is niet de last
Leuk dat je mijn advertentie leest. Ben jij een leuke dame en wil jij discreet wat bij verdienen? Ik ben een man van 45 jaar relaxed en makkelijk in de omgang. Ik heb een leuke baan en daarnaast tijd over om leuke dingen te beleven. Ik ben iemand die jouw uiterlijk, leeftijd en afkomst niet heel belangrijk vind, maar dat je lief, sociaal en enthousiast bent des te meer. En daarnaast moet je natuurlijk ook de tijd hebben en het leuk en gezellig vinden om een seksdate te hebben. Natuurlijk zul je daar ook een vergoeding voor ontvangen. Het gaat bij mij niet om ordinaire en platte sex-ontmoetingen, maar samen van elkaar genieten. Elkaar ontmoeten kan bij jou, hotel of privesauna. Hou van hygiene, respect en gezelligheid. Geen SM. En geen vlugge dates. Heb jij ook zo'n zin in lekker vrijen? Stuur me dan snel een leuk berichtje met wie je bent en hoe jij een date ziet. Bij volgende berichtje graag foto. Eventueel WhatsApp kan dan ook. Gunther,  
Ardy 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Date zonder zorgen.
Gezocht. Vaste dame / meid / studente voor te daten. 22 tot 57 jaar .is allemaal goed Ik betaal vergoeding vanzelfsprekend. Ik kan je foto sturen. Normale tarieven graag. Anders geen zin te reageren. Liefs.  
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7