Zoeken naar ultra slank

Uw zoekactie voor ultra slank leverde 67 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Thierry 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enkel pijpbeurt, zeer mooie verdienste voor de juiste vrouw
Ik zoek een vrouw die graag en goed pijpt, voor een pijpbeurt zonder condoom. Ik betaal 250 euro. Mijn voorkeurstype: slank tot "petite" figuur, hoe jonger hoe beter, sociaal, nivau, stijl. Meer info per mail.  
Mike 44 jaar Limburg - Heusden-Zolder
vrouw voor seksdates gezocht
Ik ben Mike,een Vlaamse man met een gezonde seksdrive die thuis wat te kort komt.Ik zoek daarom een vrouw van 30-50 jaar die af en toe eens met mij wil afspreken op hotel (kan voor mij liefst in regio,maar ben flexibel).Ben slank,sportief (wielrenner) en verzorg mijn lichaam goed.Hou van de normale dingen.Wie heeft er zin om eens af te spreken?Mooie vergoeding geboden,ben niet gierig.Grtz Mike  
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jongedame die graag iets wil bijverdienen:
Welke mooie studente (18j tot 25j) wil zich graag volledig naakt laten masseren? Nadien wil ik graag seks met jou. De vergoeding is 400 euro. Bij interesse, stuur mij een bericht met foto en je leeftijd. Ik kan ontvangen en ik kan mij naar jou verplaatsen (of we spreken ergens af). Reageer met een leuke foto en berichtje. Ik kijk er alvast naar uit. Even wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs.  
Steven 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek jong koppeltje
Ik ben een ondernemer van 48j, slank en goed verzorgd. Ik heb een fantasie. Ik zoek een jong koppeltje waarvan v tss 18 en 30 j is. We spreken af op kamer of sauna en ik kijk hoe jullie de liefde bedrijven. Nadat hij in haar is klaargekomen neem ik het over en wil ik zijn zaad voelen in haar kutje en het mijne erbij voegen. Eventueel van in begin meedoen kan ook Bij interesse stuur mij een mailtje met wat jullie hiervoor willen.  
billitis 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren koppel, beschikbaar voor oudere welstellende Heer,daddy,dominant,voyeur...en dit om te laten genieten van onderdanig sensueel naakt.Ook beschikbaar voor naaktpoeten,naakte bediening,naakt onderdanig poseren.Kunnen verplaatsen.Geen fakers of fotojagers aub tags;naakt,bdsm,keuren,dokter  
Stijn 25 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie helpt me aan fun
Hey hey, iemand dat mij 2x kan laten komen? Ben jonge gast 1m90 slank 18cm. Stuur u voorstelletjes  
Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
  1   2   3   4   5   6   7