Zoeken naar van 25

Uw zoekactie voor van 25 leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joos 58 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo. Ik zie uit naar een vast kontakt
Goedeavond dames / meiden/ studente. Wil je kennis maken met lieve goed uitziende man . Ik ben wel wat ouder maar vrolijk en spontaan en zal jou met vol respect behandelen. Natuurlijk een vergoeding voor jou en ik word zeker niet verliefd. Ik houd van rustige sex en een goede sfeer. Wil je dit eens proberen stuur me een korte mail. Jouw leeftijd ong 25 jaar en veel ouder. Ik vind vooral ook vrouwen met flinke boezem leuk , maar is geen must hoor.  
C.A. 25 jaar Antwerpen - Boom
Ervaring gezocht
Hallo, ik ben een man van 25 jaar met zo goed als geen ervaring. Dit maakt mij enorm onzeker om een relatie met iemand aan te gaan. Ik heb al 8 jaar geen seks meer gehad omdat mijn eerste ervaring erg onaangenaam was. Hierdoor heb ik amper seksuele ervaring en dat is het geen waar ik naar op zoek ben. Ik zoek een vrouw die mij wilt helpen ervaring op te doen waardoor ik mij in de toekomst minder onzeker ga voelen als het op seks aankomt. Indien u geďnteresseerd bent en mij zou willen helpen kunnen we samen foto’s en persoonlijke informatie delen via mail.  
Fun4two 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sexdate woensdag 12 juni
Welke jonge dame heeft zin in een sex-date op woensdagnamiddag 12 juni in Gent (hotel). Ben zelf een niet onknappe slanke, sportieve 40-er. Ik hou er vnl; van om gepijpt te worden en te beffen. Op zoek naar een jonge dame (25-40), slank-sportief gebouwd, avontuurlijk ingesteld, die graag experimenteert (geen extremen, alles in overleg) en die ook iets te vertellen heeft :-) Ik voorzie en vergoeding van €500. Indien anaal kan €600 (geen must, wel een +, zou mijn eerste keer zijn). Stuur gerust en vrijblijvend een bericht. Hopelijk tot dan!  
Johan 36 jaar Antwerpen - Turnhout
300 euro voor jong sletje
Zitten er hier jonge sletjes tot ongeveer 25 jaar die zich in ruil voor €300 eens willen laten gebruiken? Alles met het nodige respect en discretie!  
Knappe vrouw 43 jaar Antwerpen - Bonheiden
Vrouw zoekt een zeer knappe dame voor haar man
.... hij mag van mij zijn gangen eens gaan met een heel knappe dame. Ik wil er bij zijn en toekijken, mss wil ik ook wel dat de finale stoot voor mezelf is.. de vrouw in kwestie is ergens tussen de 25 en 50, ze is slank en heeft grote borsten, ze is geil en wil ontvangen in een fijn zwart setje en pumps, bodystocking, jartelles etc.... NMC Wie is dit en wie laat snel wat weten ? ;) Laat me weten wat je vergoeding is...  

Vrouw zoekt een zeer knappe dame voor haar man
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
Opzoek naar een spannende date!
Beste, Ben jij leuke dame of koppel die wat spanning mist in u leven? Die graag eens lekker en spannende tijd beleeft. Dan kan jij me hopelijk helpen. Ik ben opzoek naar leuke persoon dame of koppel. Die komende woensdagochtend vrij is. Je bent tussen de 25-45j. Normaal gebouwd en hygiëne is belangrijk. Ik word in het begin van de date geblinddoekt voor een heerlijke massage… om het extra spannend te maken. Daarna draaien we de rollen om 🙃….. waar veel mogelijk is. Ik zelf ben een sportieve jongeman van 29j, die kan ontvangen. Deze date krijg je een leuke vergoeding van 300 euro voor. Je reageert met woordje uitleg over jezelf met een bijgevoegde foto.  
Can 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek jong koppel of student niet ouder dan 25 jaar
Hey ik zoek student of jong koppel max 25j voor date samen drinken amuseren enkel vanavond vanaf 22 uur ik geef 400€ graag eerste foto  
Zin 34 jaar Antwerpen - Malle
Vanavond €200 verdienen?
Welke vrouw van 18 tot 25 jaar kan er wel een extraatje gebruiken? Zelf ben ik een verzorgde man op zoek naar iemand die hier niet professioneel mee bezig is om een leuke en geile date mee te beleven.  
10 dagen
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
14 dagen
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente die iets wil bijverdienen
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. (tot 500 euro). Ik ben 38, 184, 85, 16 en zachtaardig. Jij bent jong (tussen 18-25), slank, niet onknap en openminded. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel en foto om verder af te kunnen spreken.  
  1   2