Zoeken naar vanavond worden

Uw zoekactie voor vanavond worden leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Project poses
Welke jonge dame of 2 dames mag ook, heeft zin om wel bepaalde kledij te tonen en ze in bepaalde poses te tonen. Voor alle duidelijkheid er worden geen foto’s genomen en tevens geen seks. Meer info na initieel contact.  
gisteren
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Goed uitziende man zoekt dame die geilt op gebruikt worden.
Hoi geile dame, ben op zoek naar een dame regio Wetteren die graag wekelijks afgereden wil worden met FV. Voorwaarden te bespreken. Graag kunnen ontvangen maar kan ook op hotel. (Bvb de 1e maal). Wederzijds vertrouwen is key! Graag fotootje meesturen en je krijgt er zeker eentje terug. Ik ben groot, slank, ultra verzorgd en netjes, sportief, en man van de wereld.  
gisteren
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
Bull 41 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bull zoekt onderdanige vrouw voor dinsdag 28/05
Hoi ik zoek een onderdanige vrouw die van harde sex houd. Die graag alle hoeken van de kamer ziet, die het leuk vind om hard geneukt te worden. Fisting, spanking, keelneuken noem maar op eens lekker kinky en hard. Zelf kan ik niet ontvangen maar ik kan wel afspreken bij jou of op dag hotel naar keuze. Dus wil je morgen eens gebruikt worden en lekker hard klaarkomen? Aarzel dan niet en mail gerust. Zelf ben ik goed voorzien, botergeil, slank,…  
MrX 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Diepste verlangens
Vind jij de term ‘slet’ eerder een geuzennaam c.q. een eretitel dan een scheldwoord? Vind jij het opwindend om je heel expliciet te kleden en te gedragen? Vind jij het opwindend om in veilige omgeving uiting te kunnen geven aan de meest sletterige kant van jezelf en daar ook nog een vergoeding voor te krijgen? Mag of moet jij in opdracht van en/of onder toeziend oog van je Meester door een andere potente man genomen te worden? Als bovenstaande je aanspreekt of van toepassing is, dan ontvang ik graag je reactie! Ik houd enorm van dames die zich niet schamen om zich sletterig te gedragen, maar hier eerder trots op zijn. En ondanks dat ik graag de meeste expliciete kant in je naar boven haal en daar ultiem van geniet, geschiedt dit natuurlijk altijd met respect en wederzijds goedvinden. Vertrouwen en respect zijn de randvoorwaarden om tijdens een date te kunnen zijn wie je diep van binnen wil zijn. Kan ontvangen en verplaatsen.  
Peter 49 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke dame of meisje voor date
Samen genieten van elkaar en bij klik hoeft t niet eenmalig te zijn. Verwennen en verwend worden. Er de tijd voornemen samen. Ik 172 lang 70 kg slanke bouw donkerblond verzorgd. Reageer eens en wie weet hebben we samen een mooie tijd, kijk er naar uit! Xxx  
Fille 32 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Speld
Aangenaam ik ben Fille, een verzorgde, normaal gebouwde knappe, charmante persoonlijkheid. Ik heb al een tijdje de droom om de rollen eens om te keren... Ik bedoel hiermee, ik zou graag eens weten, hoe het voelt om betaald te worden om sex te hebben. Ik zou dus graag eens weten hoe het voelt om een hoertje - jouw hoertje - te zijn. Waarschijnlijk ben ik op zoek naar een speld in de hooiberg, maar mss is er toch een dame die dit leest die eens graag wil betalen voor sex ? Als dat zo is, laat dan een berichtje ? Het gaat mij voor alle duidelijkheid niet alleen om de sex, ik hou ook van deftige gesprekken, na de sex (dan heb je de beste gesprekken) of heeft u nood aan een schouder om op te huilen ? Wil u gewoon wat gezelschap ? Het is een fantasie van mij die ik graag eens in de praktijk wil omzetten, mss heeft u dezelfde fantasie ? Dan kunnen we ze samen waarmaken ? tot snel ? Aarzel niet mij te contacteren als u meer info over mij wil? Groetjes Fille  
Stiekem ;-) 50 jaar Antwerpen - Herentals
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die kan genieten van een seksie afspraakje, heb jij geile fantasietjes, wil je graag eens betaald worden ? Afkomst, uiterlijk of leeftijd zijn niet belangrijk als je maar geil bent en zin hebt ;-) Ik ben een slanke good looking man, vriendelijke groeten,  
Ruben 29 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Jongeman zoekt meisje voor pijpbeurt
Hoi, ik ben een goedlachse verzorgde, ietwat verlegen jongeman uit de Westhoek en het is reeds bijzonder lang geleden dat ik nog mocht gepijpt worden. Ik wil dit graag nogmaals ervaren, maar niet door iemand professioneel. Mocht je interesse hebben, dit zou doorgaan op een afgelegen buitenlocatie (park/bos/parking/...) of in de auto. Stel jezelf kort voor, je regio en wat jouw wensen zijn. Niet ouder dan 30 aub. Foto wordt sowieso uitgewisseld ter verificatie, om fake uit te sluiten. Tot hoors?  
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 55j man zoekt dominante dame 50, 60,70 plus
Help! Ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Mooie vergoeding voor een dame die mij in de hoek laat staan, op mijn blote billen slaat, mij opdrachten laat vervullen (beffen, masseren,..). Slapping, leiband, vernedering, beplassen,..mag.  
  1   2   3   4   5   6   7