Zoeken naar wie heeft

Uw zoekactie voor wie heeft leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile taboeloze vrouw heeft er zin in? Tot 500 euro!
Ik heb een simpele advertentie. Welke jonge taboeloze vrouw doet mij een kinky voorstel voor een date? Je zegt mij hoe lang je wil afspreken en wat er kan. De jonge vrouw met het voorstel dat mij het meest aanspreekt heeft een date en een vergoeding van 300 euro. Doe je een extreem taboeloos of geil voorstel of voorzie je een lange date dan kan je nog een bonus krijgen. Voor de geďnteresseerden heb ik drie vragen: wie ben je, wat kan er en hoe lang wil je afspreken. Als je wil mag er een gewone foto bijgevoegd worden, geen naaktfoto of sexy foto, maar een gewone foto.  
Meneer 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
Daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Moet dit ook uit, Daddy?
Deze alleenstaande Daddy heeft wel wat vrije tijd en middelen om een jonge dame onder zijn hoede te nemen. Iemand die ik kan opleiden tot het perfecte lustsletje dat haar eigen behoeften kan wegcijferen voor haar Daddy. Iemand die het ultiem genot vindt in het behagen van haar Daddy. In ruil krijgt ze heel wat aandacht, zakcentjes en tederheid. Mijn beproefde aanpak is teder als het kan, streng als het moet voor haar eigen bestwil. Ze zal zich geborgen voelen, maar soms zal ik haar moeten berispen of straffen. En nadien is er weer plaats voor troost, knuffeltjes en bemoedigende woordjes. Daddy zal zooooo trots zijn op haar, trots dat ze zo goed haar best doet.  

Moet dit ook uit, Daddy?
gisteren
Anke 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
It takes two to tango…
Ik ben een spontane alleenstaande vrouw en moeder van een tiener die het de afgelopen tijd wel zwaar heeft gehad. Ik zoek via deze weg iemand die mij weer wat plezier en vertier kan doen ervaren zonder al teveel druk en verwachtingen, met het nodige respect en discretie en dit uiteraard in een tweerichtingsverkeer. Ik ben een sterke, lieve, seksuele en passionele vrouw van 34 en op zoek naar iemand die me wat kan helpen met rekeningen te betalen en me weer kan doen lachen. Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen. Ik bied een veilige, discrete en no-strings attached sfeer en verwacht van jou hetzelfde. Ik heb bruine kijkers, ben slank en laat me graag vertellen dat ik een ajuin ben met zovele lagen (ruik evenwel frisser als dat) stuur een (liefst uitgebreide) tekst met foto en je krijgt er eentje van mij terug. Liefs x  
gisteren
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft zonder intiem
Ik ben op zoek naar een jonge vrouw/studente die zin heeft om af te spreken voor een soft date zonder intiem. Je bent ruimdenkend en bereid om je naakt te tonen, te laten betasten en te laten vingeren en beffen. Eindigen doe je met een hand of blowjob. Voorkeur gaat uit naar iemand die 2, 3 of 4 keer per maand tijd kan vrijmaken om af te spreken, in functie van onze agenda's. Duur van een date is 15-25 minuutjes. Ideaal om op een aangename, vlugge en makkelijke manier regelmatig een extraatje te verdienen. Zijn jullie een koppel en wil de man zijn partner aanbieden dan zijn jullie ook welkom. Vereisten: jonger dan een jaar of 30, ruimdenkend zijn en houden van een soft erotische date.  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vandaag graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Pijpdate (150€)
gisteren
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan deze namiddag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
gisteren
Tom 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek studente die zin heeft om vandaag mee gaan te lunchen Mechelen….
Ik ben een man van 45 ben 1m85, bruin haar, groen-bruine ogen slank. Heb vandaag een dag verlof en vraag me af of er soms een studente bij voorkeur Mechelen, Antwerpen of Leuven zin heeft om mee gaan te lunchen. Indien de klik er is kunnen we dan achteraf mss nog een spannend dessert nemen. Lijkt het je wel wat en kan je wel wat ontspanning gebruiken contacteer me snel.  
Gert 50 jaar Antwerpen - Westerlo
lekker genieten vandaag
Welke lekkere huisvrouw of meisje heeft vandaag zin om wat op te warmen. Lekker samen genieten in deze natte dagen. Ben zeer hygienisch en discreet. Kan bij jou thuis of discreet kamertje. Ik betaal je honderdvijftig EURO  

lekker genieten vandaag
Manon 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in seks?
Hallo heren Wie heeft zin vandaag in de late namiddag of avond in ongeremde geile sex met een curvy dame van 36 jaar. We ontmoeten elkaar op hotel prijs te bespreken. Diegene die met foto reageert krijgt antwoord. Hete kusjes en likjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10