Zoeken naar wie zin

Uw zoekactie voor wie zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dree 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date zonder zorgen. Antwerpen OostVlaanderen
Wil je ook daten aan vergoeding. Ik heb echt zin aan een vaste vrouw voor sex. Zie je er goed uit .Mail me eens. Leeftijd van minder belang .mag 22 zijn of 52. Gezonde man goed voorzien en met geduld voor jou. En ik kom af met €€!  
gisteren
Saar 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wel zin in trio deze avond
Hi Gentse, Zin in trioke vandaag met een knapperd die er wat voor over heeft. Maakt me super opgewonden die vergoeding. Laat maar weten wat je er voor over hebt. Kan enkel na 21.30hr. Stuur alvast een berichtje. Wie weet tot straks  
gisteren
Timo 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Date gezocht
Welke dame heeft er zin in een leuke gezellige date? (Liefst regelmatig) Ik ben een 55 jarige man . Heb voor een date een passende vergoeding over. Leeftijd en uiterlijk zijn niet belangrijk een goede klik zou wel fijn zijn . Reageer ( liefst met foto en wellicht zien we elkaar snel.  
gisteren
Tom 25 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
leuk etentje
Heey, welke dame heeft zin in een leuk restaurantje en bij goeie vibe kan er iets meer gebeuren toch? Ik kan mij verplaatsen en sta open voor nieuwe dingen. Vergoedingen is voorzien, en ookal bij ’t etentje 😉. Laat snel van je horen.  
Anouk 24 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vandaag in Kortrijk
Hey lieverd, vandaag ben ik beschikbaar. Heb jij zin in een verwenmomentje? Stuur me snel een mail, ik heb er zin in xxx  

Vandaag in Kortrijk
Simon 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke zachtaardige dame komt straks langs?
Hey! Achter dit zoekertje schuilt een spontane, elegante en hoogopgeleide jonge man. Sportieve look, bruin haar, groenbruine ogen en intiem volledig kaal en glad. Voor vanavond zoek ik een sensuele dame (leeftijd speelt geen rol) die zin heeft om mij heel zacht oraal te bevredigen. Niet meer, niet minder. In ruil daarvoor krijg je een heel mooie cent. Discretie gevraagd en geboden. Alles gebeurt volgens jouw wensen. Ik ontvang je in een zeer verzorgd kader in een residentiële wijk. Tot vanavond?  
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Jongeman 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman zoekt leuke dame.
Beste, Ik ben een jongeman van eind de 20, ik ben opzoek naar leuke enthousiaste en respectvolle dame. Tussen 20-40j uit OVL. Wil je af toe een spannende date beleven op discrete manier. Waar je kan genieten van wat je lekker vind. Voor deze date krijg je een leuke vergoeding van 250 euro. Dit zou meermaals kunnen laten doorgaan met leuke klik. De date kan van leuke kamer/sauna en welness/cardate… Jij bent een slanke/sportieve dame. Je reageert met leuke foto en wat uitleg over jouw. Heb je zin in leuk verzetje met een kleine vergoeding ben je aan juiste adres. Groetjes  

Jongeman zoekt leuke dame.
Single man 60 jaar Antwerpen - Ranst
Genieten
Hoi slanke dame heb je zin om eens lekker te genieten met een single man 60j verzorgd voorkomen . Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar mij toe altijd welkom altijd met respect en discretie voor jou. Fotootje mag . Xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10