Zoeken naar wij geven

Uw zoekactie voor wij geven leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

GB koppel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470305713
LOCATIE GEZOCHT
Warm en respectvol koppel ontvangt soms meerdere mannen tegelijk. Wij zijn op zoek naar een locatie waar we een kleine gangbang kunnen geven. Een verzorgde, discrete plek waar we ons ding kunnen doen. Dit voor een kleine vergoeding of gratis deelname aan de gangbang. Vrouw is een 38 jarig gewillig milfje. We daten enkel met deftige respectvolle mannen. Er word uiteraard met zorg omgegaan met de locatie. Binj voorkeur is oost vlaanderen maar alle voorstellen zijn welkom  
gisteren
Diederik 60 jaar Antwerpen - Mol
Gehuwd eenzaam
Ben man in relatie die liefdeloos is. Zoek vrouw in zelfde situatie of alleenstaandezodat we elkaar tederheid kunnen geven zonder vulgaire toestanden. Goed gesprek en zachtheid. Ik ben zeer verzorgd en slank. Omgeving Tessenderlo, Mol.  
Kinky koppel 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Vlaams koppel zoekt kinky VROUW die graag wil meespelen in gefilmd scenario in ruil voor beetje pay. Je kijkt toe hoe hij het onblote bovenlichaam van zijn vriendin natspuit. Daarna pas treed jij in actie en likt met plezier al het warme zaad op en slikt alles netjes door. Enkel dit, dus geen seks. Wil je meespelen als kinky cleanup meisje? We filmen dit voor eigen gebruik, maar je mag een maskertje opzetten om anoniem te blijven. (we hebben er eentje) Geen seks verder en je mag ook aangekleed blijven. We geven je 250 euro om deze fantasie in vervulling te doen gaan. Locatie te Gent. Wellicht overdag tijdens de werkweek. Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
gisteren
Mr Indecent 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bi man gezocht
Hoi, ik ben 38 jarige man in heterorelatie die zijn fantasie graag in werkelijkheid zou brengen. Aangezien er zoveel fakers zijn waarmee er niet af te spreken valt ben ik bereid om een financiële vergoeding te geven. Ben op zoek naar een man die kan ontvangen in regio Waasland en die mij men eerste facial kan geven. Niet teveel gepraat, korte en snelle date. Jij zegt de vergoeding en we daten. Koppel waarbij de vrouw of extra man toekijkt/ meedoet ook mogelijk. Vergoeding voor koppel tot 150 euro voor speeddate. Tot snel ?  
Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
Bloem 36 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
hoi, Zin om een lekker voluit te gaan, je ben dominant en hou van stevige sex. lekker puur natuur, ongeremt genieten. dit op vaste regelmaat op vrijdag in een hotel. wil je ook eens met vrienden afspreken op die avond en eens met zijn allen plezier maken kan ook. Doe een mooi voorstel; uren en wat je hier voor wilt geven MAIL ME JOUW GSM NUMMER ALLEEN DAN REAGEER IK EN EEN FOTO  

elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
Jorik 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
400 € steuntje voor dame of koppel die gezelschap kan geven. Verzorgde voetlover
Man geeft 400€ voor dame of vrouw die me gezelschap kan geven op hotel. Cardate kan maar hotel is aangenamer. Ik ben een voetlover/voetlikker. Dames van 21 tot 60 of koppels.  
Yves 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische Naaktfotografie
Ben een amateur fotograaf Ik ben op zoek naar vrouwen en/ of koppels die zich naakt willen laten fotograferen. Buiten het soft erotisch naakt zou ik ook enkele gewaagdere foto’s willen nemen, natuurlijk in samenspraak. Alles kan, niets moet. Ik zou deze ook eventueel naakt kunnen nemen. De foto’s zijn voor eigen gebruik en zullen nooit openbaar gemaakt worden. Ouderdom of figuur zijn niet belangrijk. Moest het echt klikken kunnen we misschien verder gaan .Je moet wel kunnen ontvangen. Ik kom uit de omgeving van Antwerpen. Ik ben bereid een vergoeding te geven in overleg over het bedrag. Gelieve niet te antwoorden als je een faker bent of mij wil doorverwijzen naar een malafide website. Ik ben eerlijk en betrouwbaar, verwacht dan ook hetzelfde van jullie. Interesse mail me dan snel.  
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven.
Ik zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Scheren van mijn eigen schaamhaar lukt niet zo goed. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Fakers of vrouwen die mij aan het lijntje willen houden of naar een andere website willen laten surfen, zich onthouden AUB. Conclusie betrouwbare en eerlijke vrouwen, zijn altijd welkom. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
  1   2   3   4