Zoeken naar wij hebben

Uw zoekactie voor wij hebben leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fantasy4Use 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
2 vlaamse Redheads + nieuwsgierige vriendinnen gangbang Gent vanavond 20 uur
Hey! Ik zoeken bulls die weten hoe ze een fucktoys goed gebruiken! Ik en mijn vriendin Sammy (22 jaar) hebben echt nood als speeltjes gebruikt te worden door fitte mannen die ons non-stop neuken. Big Dicks max 50 jaar maken mij het geilste! Focus op DP gebruik bij mij. Mijn vriendin wilt graag als een neukpopje rondgegeven worden, wel geen anaal bij haar. Er komen nog 3 nieuwsgierige vriendinnen kijken, wie weet doen ze toch volledig mee, dus zeker mannen nodig die ons allemaal zeker twee uurtjes minstens kunnen neuken aub! Dit zal op een prive locatie gebeuren in Gent. Pijpen zonder, neuken met condoom. 150 euro. Stuur deftige foto van dick en lichaam bij je bericht en enkel als je echt kan komen! Geen zin in mannen die mijn tijd verspillen. Kom ons kapotneuken vanavond! <3  

2 vlaamse Redheads + nieuwsgierige vriendinnen gangbang Gent vanavond 20 uur
Jan 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rustig aan
Welke dame wenst contact op een rustige manier op te bouwen. Graag dame -35, s of m van maatje. Ik ben een normale man die op een rustige manier wenst te bouwen aan ons contact. Ben fantasie rijk doch dring deze niet op, wens in samenspraak een gezellige tijd, passie en lichamelijke contact te delen. Eerste afspraak is zo wie zo zonder seks. Belangrijk is geen vlug vlug gedoe, tijd nemen en met plezier het contact hebben. De centjes zijn voor je mooi meegenomen doch niet de drijfveer. Ik ben absoluut de moeite waard om te contacteren en kijk uit naar jou berichtje.  
gisteren
A bit of fun 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe slanke meid gezocht
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een knappe slanke geile meid om verboden slippertje mee te hebben zeer ruime vergoeding voor de juiste meid iets voor jou? Laat me snel iets weten om concreet af te spreken hopelijk tot snel !  
gisteren
Fwbtje 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Vast contact / fwbtje voor leuke momenten
Hey meisjes, dames, Na 2 jaar een vaste fwb te hebben gehad en nu reeds een enkele maanden zonder iemand, begin ik het stoute kantje wel te missen. Om deze reden ben ik op zoek naar een meisje of jongedame die het ziet zitten om wat leuke momenten samen te beleven… Ik ben geen allesneuker en verwacht dit ergens ook van u… eerder iemand die het ziet zitten om een leuke band op te bouwen voor een gezellige babbel, wat ondeugende momenten, een goede klik … liefst iemand die zich af en toe overdag kan vrijmaken voor korte of lange dates. Iemand die discretie en hygiëne hoog in de vaandel draagt… Ikzelf ben een gebonden zelfstandige ondernemer, sportief en slank en vooral een gever wat betreft het bedplezier… Wordt u mijn fwbtje? Graag even kort voorstellen met een fotoke graag… liefst meer dan 1 zinnetje. En fakers… gelieve u te onthouden… Mss tot binnenkort  
gisteren
Gaya 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
V zkt v voor massage en of meer..
Hoi, is er een dame die me wilt komen verwennen met een massage? Ik heb wel een Bi kantje mocht je dat ook hebben zou het tof zijn. Midden dertig met knap snoetje, mooie boezem en intiem goed onderhouden.  
gisteren
just me 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 50 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 70 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Je haalt mij op met de auto we zoeken een rustig plekje. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. Heb je interesse? stel je zelf dan wat voor en welk van de 2 u wenst en wanneer je zou wensen. grtjs  
gisteren
tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Leuke dame gezocht voor vandaag
Hallo Ik ben een jonge heer van 24 en zoek een leuke dame voor een afspraakje tegen een leuke vergoeding. We kunnen afspreken op kamer of sauna maar we kunnen ook eerst een etentje of filmpje doen en daarna een hotteletje. Leeftijd is niet zo belangrijk zolang we maar een goede tijd hebben.  
gisteren
Fijne date 44 jaar Antwerpen - Hulshout
Leuke en chille date
Voor vandaag zoek ik een fijne date, chill, wat praten en lachen en dan zacht verder gaan. Niets echt speciaals. Ik hou van zelf verwennen en verwend worden.... lustig en passievol. 1m79 76 kg normale bouw, geen baard snor, piercings of tattoos. Foto per mail en vergoeding voorzien. Ik zoek een prachtige dame met een wellustig lichaam, rondingen waar ze leuk zijn, leeftijd 30 -55 its the mind and body that counts ! Grote, slanke of zeer sportieve dames hebben en voorkeur, een borstenman ben ik best ook wel :)  
gisteren
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge dames steunen
Het einde van het schooljaar komt eraan en de examens staan voor de deur ,waarschijnlijk hebben sommige dames eens nood aan ontspanning. Ik ben een zeer knappe man die graag dames eens wil verwennen op kamers. Jullie krijgen een mooie financiële vergoeding in de plaats om je studies te kunnen vergoeden.  
Kinky koppeltje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra vrouw om zaad van borsten op te likken, anoniem gefilmd, pay
Vlaams koppeltje zoekt toffe vrouw met een kinky kantje die graag toekijkt hoe wij seks hebben en na de cumshot AL het zaad oplikt van haar borsten en alles doorslikt tot en met de laatste druppel. We filmen dit scenario voor eigen gebruik! Daarom is het een paydate en betalen we je om mee te spelen in onze privéporno. Dit kan eventueel anoniem bv jij die masker opzet als je dat wil. (we hebben er eentje) Voor de rest hebben we geen seksuele verwachtingen. (tenzij je er zelf naar vraagt op voorhand, want we kunnen het altijd bespreken natuurlijk) Tijdens de date kan je aangekleed blijven, maar je mag evengoed naakt. Dat kies jij volledig zelf. De pay is 250 EUR. De date gaat door nu woensdag 19 juni te Gent om 12u00. Wil jij onze fantasie doen uitkomen? Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra vrouw om zaad van borsten op te likken, anoniem gefilmd, pay
  1   2   3   4   5   6