Zoeken naar wij zijn zoek

Uw zoekactie voor wij zijn zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Studente of dame voor ppdate
Atletische man zoek voor vandaag ppdate. Studente of dame die verzorgd & discreet is liefst. Die geen probleem heeft dat ik haar vinger of lik. Indien je vandaag kan,laat mij weten wie je bent. Kan verplaatsen & ontvangen  
Jarig 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid wil mijn verjaardag onvergetelijk maken?
Ik word deze week 65 en wil mijzelf een onvergetelijk verjaardagscadeau geven: ik wil me graag eens laten verwennen door een mooie jonge meid. Dat kan bij mij thuis, tegen een vergoeding van 300 euro. Ook studentes zijn natuurlijk welkom, wie weet tussen 2 examens door? Neem me niet kwalijk, maar ik zoek hiervoor iemand jong, dus onnodig te reageren als je daar niet aan voldoet. Alleen ernstige reacties aub.  
Peter 54 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Paydate gezocht pijpdate .
Ik ben Jean en zoek een dame die een paydate zoekt . Ben je een echte Pijpdame die ervan hou een lekkere pik te zuigen . Neuken ook mogelijk met cd . Graag iemand die thuis kan ontvangen of een uurtje op kamer . Voor Babs die ik al een tijdje niet meer gehoord hebt mag je zeker antwoorden . Ben al mijn mails kwijt .... Ik zoek in de regio Kuurne en omstreken. Liefst vrouwtje met jartellen . Xx Peter  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Sportieve man 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
MMV trio pay
Beste koppeltjes ! Ben zelf een sportieve 30'er (1m82, 76kg). Ben al een tijdje op zoek naar een koppeltje om een heerlijke trio te beleven . Kernwoorden zijn : high heels , nylons , double pen , double blow , ... Zijn hier koppeltjes die hier voor open staan ? En tegen welke prijs ... Laat maar iets weten. Meer foto's kan via Whatsapp  

MMV trio pay
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Meid of dame die wel date hier???
Atletische & verzorgd man zoekt meid of dame. Die vandaag of morgen kan afspreken. Die verzorgd & discreet is. Dit voor mij eens af te trekken & te pijpen,terwijl ik je lik of vinger. Niets meer of minder. Enkel reageren als voldoet aan wat ik zoek. Anders geen intressen in fakers.  
Rudi 63 jaar Antwerpen - Merksem
Man 64j zoekt jonge dame 18+ die een centje wil bijverdienen
Hallo ik ben man 64j 180groot 85kg 17x5 van merksem. Wat ik zoek een leuke meid +18j die het ziet zitten in een motorhome sexdate ziet zitten en een centje wil verdienen? Heb ik je getriggerd hoor ik het graag via mail WhatsApp 04en99en60en83en35 grtjs  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo alleen in westerlo! Ik kan ni verplaatsen en ontvangen! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10