Zoeken naar wil er

Uw zoekactie voor wil er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mistress Eliza 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil mijn NO LIMITS sissyslaafje misbruiken?
Ik 0(knappe laatstejaars studente) stel mijn extreem taboeloos sissyslaafje ter beschikking op donderdag 20/06 in de namiddag. Graag vind ik een bi of gay man om hem een uurtje onder handen te nemen, zonder enig taboe. Alles kan en mag. We ontmoeten elkaar op kamer in Gent. Er kan en mag heel veel, mits op voorhand besproken. Mijn slaafje is een slanke, klassevolle, prille vijftiger. Neem gerust contact met mij op!  

Wie wil mijn NO LIMITS sissyslaafje misbruiken?
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jonge dame gezocht
Ben jij die jonge dame die wekelijks een mooi centje wil bijverdienen op een leuke manier ? En ben je van in de buurt van Lokeren? Ik ben een man van 40 en zoek een jongedame voor wekelijks leuke betaalde momentjes. Misschien jij ?  
Pieter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Snel veel geld en respect voor lieve studente
Welke jonge studente 18+ wil gemakkelijk centjes verdienen voor dat extraatje, reisje, kleedjes, of gewoon voor dagelijks leven. Verdien mooi op de zetel, bed of achterbank auto. Deze niet onknappe slanke man met niveau biedt mooi bedrag voor meid die houdt van spanning, fantasie zonder extremen..pure soft fun op geregelde tijdstippen tijdens deze vakantie en later indien gewenst. Bij voorkeur meid zonder relatie. Ik ben gesteriliseerd, er kan dus niks misgaan, zelfs als rubbertje scheurt....tijdens een passionele date. Ik ben man met niveau, hoger opgeleid, zeer hygienisch en discreet. Tedere aanpak, geen.verplichtingen. meisje bepaalt vooraf wat kan en no go.Ik vertel je meer, maar overtuigmij nu eerst waarom jij mijn ideale sekspartner zou zijn en wat jou voorwaarden en mogelijkheden zijn. Stuur mij snel bericht waar ik niet kan aan weerstaan.  
Maarten 34 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Privésauna donderdag 27/6
Enkel reageren bij oprechte interesse aub! Op deze donderdag heb ik een drietal uur een privésauna tot mijn beschikking. Om me eens aan iets nieuws te wagen zoek ik iemand om me te vergezellen. Ik hoef geen topmodel, maar een leuke girl next door met wat durf en inhoud om ook wat gezellig te kunnen keuvelen. Zelf hou ik van duursporten en werk ik in de medische sector. Wil je meer weten dan wat er in deze beknopte beschrijving staat? Stuur me een berichtje. Een (herkenbare) foto volgt bij verder contact  
Oldje 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
400 euro voor fris groen blaadje :-)
en oude man die een fris groen blaadje wil, het is natuurlijk een groot cliché. Maar waarom ook niet, we leven maar één keer (ik toch). Ik zou dus graag eens daten met een heel jonge meid (18+ uiteraard), die er plezier aan beleeft om een oude man het hoofd op hol te brengen. Je krijgt vierhonderd euro.  

400 euro voor fris groen blaadje :-)
Sportieve-kerel 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Date
Hey, hier een 24jarige sportieve kerel uit Westerlo. Ik ben hier op zoek naar een plezante dame die eens Zou willen afspreken met een jonge kerel. Ben 1m80 70kg sportief gebouwd en hou van beffen en facesitting. Wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje X  
Leuke man 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek en dame of student voor een date deze week 350 euro voor u elke regio mogelijk
Hallo ik zoek een heerlijke student of dame die aangename en geile date wil Ik zoek de juiste ronde op de juiste plaats iemand die voorspel zij aangenaam vindt met tongzoenen aangename seks en sexy lingerie heeft , indien interesse stuur me snel een reactie met een volledige foto van u en een beetje uitleg elke regio is hotel kost of privé spa voor mij graag ernstige reacties groetjes  
gekniptehengst 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die speelse jonge meid of koppel?
Jij bent een jonge vrouw op zoek naar gezonde intieme spanning en avontuur. Jij bent in relatie met gesteriliseerde/onvruchtbare man en wil ontsnappen uit de sleur en centje voorjezelf. Of jullie zijn koppel met onvruchtbare man en zoeken geknipte man voor trio. Je zoekt net als ik een vriendschap op lange duur. Jij kan je gemakkelijk een uurtje vrij maken voor fun en fantasie. Genieten zonder de gekende extremen in alle discretie enrespect. Ik, een gedistingeerde ervaren man bied je naast hygiene en gezonde body, pure intimiteit, veel sperma zonder zaad, happy hour, geborgenheid, intieme veiligheid,geen risico op zwangerschap ook al ben je zelf niet aan anticonceptie toe. Ben Soa vrij. Recent getest. Ik zal je laten genieten en squirten. Vertel mij wie jij bent en overtuig mij waarom ik voor jou als seksmaatje moet kiezen. Misschien rolle bollen wij straks verstengeld over bed en krijg jij extra financiele ruimte. Contacteer mij vrijblijvend voor meer details.  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die graag wil afspreken, heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden... Ik ben een slanke, discrete man die zich aan de gemaakte afspraken houd. Komaan dames niet twijfelen, stuur mij maar een mailtje, dan zien we of het klikt hé ;-) Vriendelijke groeten,  
Hypo 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke dame gezocht
Ik ben momenteel (als single) op vakantie in het zuiden, wat niet echt goed is voor de hormonen :). Daarom zoek ik een amateur dame die na mijn vakantie tot bij mij thuis (Turnhout) wil komen voor een geile afspraak. Ikzelf ben 27 en mager gebouwd. Leeftijd of lichaamsbouw zijn niet zo'n issue, van slank tot mollig. Graag iemand open minded en die houd van voorspel (pijpen, beffen) zoenen, evt een massage geven (dat laatste hoeft niet perse) of ik kan mijn massage skills bovenhalen als je dat wil. Verdere details en vergoeding bespreken we wel via bericht. Hopelijk tot binnenkort!  

Leuke dame gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10