Zoeken naar wil je mij vandaag

Uw zoekactie voor wil je mij vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Klant 33 jaar Antwerpen - Lier
Levering aan huis
Ik ben een jongeman met een dirty mind en zoek een vrouw die bij mij wil langskomen voor een levering kaviaar en champagne. Concreet: ik doe de deur open en wijs je de weg naar het toilet. Daar staan al twee potjes klaar. Ik laat je (privé) je ding doen en geef je het afgesproken bedrag. Hierna vertrek je weer. Super simpel dus eigenlijk! Stel gerust een bedrag voor. Gelieve enkel te reageren als je het ook echt ziet zitten en laat het gerust weten als je nog vragen hebt.  
Kinky koppel 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
Vlaams koppel zoekt kinky VROUW die graag wil meespelen in gefilmd scenario in ruil voor beetje pay. Je kijkt toe hoe hij het onblote bovenlichaam van zijn vriendin natspuit. Daarna pas treed jij in actie en likt met plezier al het warme zaad op en slikt alles netjes door. Enkel dit, dus geen seks. Wil je meespelen als kinky cleanup meisje? We filmen dit voor eigen gebruik, maar je mag een maskertje opzetten om anoniem te blijven. (we hebben er eentje) Geen seks verder en je mag ook aangekleed blijven. We geven je 250 euro om deze fantasie in vervulling te doen gaan. Locatie te Gent. Wellicht overdag tijdens de werkweek. Als het je bevalt, kan het eventueel meermaals. Stuur bericht bij interesse!  

koppeltje zoekt extra VROUW als cleanup meisje, anoniem gefilmd, met pay
gisteren
Proever 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man wil sappig poesje en rond kontje proeven
Welke beetje dominante dame wil mij gebruiken als haar persoonlijk likslaafje? Waarbij ik je uitgebreid en overal moet likken in verschillende standjes zoals u het wil. Waarbij ik een overvloed aan sapjes mag proeven waaronder ook je warme plasje. Niets meer maar ook niet minder.... Ik ben 42/182/75  
gisteren
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek niet prof meisje/studente/dame voor regelmatige dates
Hallo ben voor deze week dinsdag, woensdag of donderdag bij mij thuis op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan zeer discreet op lokatie ontvangen of verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met foto en nummer om verder af te spreken. Vermeld ook wat u van date verwacht en wat u graag hiervoor wil ontvangen. Reactie met nummer, foto en wat uitleg krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
Peter 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
Welke studente/jonge vrouw pijpt graag en wil er ook iets aan verdienen? Wel, ik zoek je voor een zachte pijpbeurt. Ik kom vrij snel klaar, dus onze date zal maar een tiental minuutjes duren. En in ruil krijg je 100 euro. Reageer je wel met foto?  

10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
gisteren
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben je jonger dan 30, ruimdenkend en heg je zin in 200 euro of meer?
Zoek een ruimdenkende vrouw die jonger is dan 30 jaar en wil daten in ruil voor een vergoeding van 200 euro of meer. Vergoeding te bekijken in functie van je voorstel. Date van ongeveer 30-40 minuten en zonder extremen. Interesse? Mail me en we kijken wat er kan, welke vergoeding en hoe we kunnen afspreken. Ook koppel waarvan zij wordt aangeboden is eventueel mogelijk.  
gisteren
mister X 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik zoek en dame/studen voor leuke date op hotel of .... 250 euro voor u
hallo, ik zoek en zeer sexy aantrekelijk dame, weet je van u zelf dat veel manen zich keren als u voorbij komt op straat hou u van tederheid , kussen en leuke vrijpartij wilt je u begeerd en gewild voelen door mij , wil je 250 euro verdienen voor en leuke gezellig tijd stuur mij en reactie met meer info over u en volledig gekleed foto van u zelf  
gisteren
Pieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft tijd en zin? Geen intiem noodzakelijk.
Ben even op zoek naar een jonge vrouw die ruimdenkend is en wil daten met deze verzorgde man. Date kan een pijpdate zijn, of kan eventueel meer zijn maar dat hoeft niet en beslis jij zelf. Mooie vergoeding voor een lekker en concreet voorstel. Bij interesse graag je gegevens, voorstel en gevraagde vergoeding met indien mogelijk een gewone foto. Welke girl next door heeft er zin in?  
gisteren
Manu 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil woensdag mee naar zee (royale vergoeding)
Welke dame heeft zin om ee naar zee te gaan van woensdag tot donderdag. Royale vergoeding en veel plezier beloofd!! Graag reactie met foto  
gisteren
Fabian 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek paydate voor deze namiddag.
Hoi onverwachts is er werk weggevallen deze namiddag. Ik had graag met een leuke vrouw (niet prof) afgesproken deze namiddag. Voorwaarde je kan ontvangen en je wil 150€ verdienen om samen te spelen. Geen extreme toestanden. Leeftijd speelt voor mij niet zoveel rol zolang we maar een leuke namiddag hebben. Liefst regio Roeselare of Kortrijk. Zelf ben 1,83m slank, blauwe ogen en goed voorzien en natuurlijk een hoge libido. Mss tot straks  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10