Zoeken naar wil jou

Uw zoekactie voor wil jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meneer 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig gezocht
Ben jij een alleenstaande vrouw/mama/studente die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Wil je regels volgen ? Indien ja, reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang, wel eerlijkheid !  
Jarnevdb 38 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke dominante vrouw?
Ik ben op zoek naar een vrouw met een dominant kantje uit de provincie oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg of Vlaams Brabant die mij volledig machteloos wil vastbinden, op mijn gezicht komt zitten en mij verplicht te beffen, die mij met een strapon neukt en als apotheose op mijn lul komt zitten en mij berijdt tot ik klaarkom. Ik voorzie alle benodigdheden. Spreekt dit u aan en wil je een centje bijverdienen neem dan contact met mij op a.u.b.?  
Jeremy 36 jaar Antwerpen - Geel
Moeilijk te vinden:
1. Iemand die nog kan deze zondag 2. Geile leuke looks 3. In de twintig. Indien ja, tss 250 en 450 afhankelijk van je inzet :-). Niet misse man. Wil graag eens iets anders.  
Searching.. 38 jaar Limburg - Halen
Lees je even?
Je bent een studerende meid, je oogt opwindend. En je wil vandaag nog een vent blijmaken. Heel goede cent. Wil gewoon eens iets spannends beleven.  
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (16/06): (ont)spannende date met klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een stijlvolle, verzorgde dame die vanavond wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Kristof 40 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
40j slanke man zoekt ondeugende vrouw voor een blowjob
Hey dames, bij deze zou ik graag een leuke ondeugende vrouw ontmoeten die zin heeft om een blowjob te geven, dit liefst topless of naakt. Zelf ben ik 1m84, blond, blauwe ogen en een slanke lichaamsbouw, 70kg. Ontvangen is geen probleem. Heb je interesse of wil je meer weten, stuur me dan gerust een berichtje met een fotootje en wat info. X Kristof  

40j slanke man zoekt ondeugende vrouw voor een blowjob
Alex 35 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Aantrekkelijke zelfstandige wil graag een fijne date om negen uur
Ik zoek een heel lekker meisje dat dol is op een heel mooie besneden leuter, volledig fris geschoren en hygiënisch. Leuke bachelor die je erg veel vergoed.  
Oscar 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€) vanavond
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben hoogopgeleid, vrouwvriendelijk, vrij stevig geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Laat gerust een berichtje achter als je interesse hebt en wie weet zien we elkaar straks...X  

Pijpdate (150€) vanavond
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, graag een foto erbij, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
gisteren
Mark 40 jaar Antwerpen - Turnhout
Erotisch feestje
Ik ben een 40 jarige verzorgde sportieve kerel die de fantasie heeft om eens naar een club te gaan! Daarom zoek ik nog een dame die dit eens samen met mij wil beleven! Ik zou graag donderdag 20 juni naar een club gaan in de namiddag. Welke dame wil,dit met mij beleven en er nog een vergoeding voor krijgen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10