Zoeken naar willen jou

Uw zoekactie voor willen jou leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Steven 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek jong koppeltje
Ik ben een ondernemer van 48j, slank en goed verzorgd. Ik heb een fantasie. Ik zoek een jong koppeltje waarvan v tss 18 en 30 j is. We spreken af op kamer of sauna en ik kijk hoe jullie de liefde bedrijven. Nadat hij in haar is klaargekomen neem ik het over en wil ik zijn zaad voelen in haar kutje en het mijne erbij voegen. Eventueel van in begin meedoen kan ook Bij interesse stuur mij een mailtje met wat jullie hiervoor willen.  
Fred 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geld verdienen door op mij te staan.
Ik ben een 31-jarige man, 1m88, slank gebouwd. Ik ben op zoek naar vrouwen tussen de 24 en 35 jaar die op mij willen komen staan en mij willen kapot tramplen. Dit in stilletto's, die ik kan voorzien, en blootvoets. Deze tramplingsessies worden gefilmd en verkocht. Jij krijgt een deel van de opbrengst van de verkochte filmpjes. Wanneer dit goed loopt kan dit oplopen tot €500 per maand. Ik ontvang in Gent. Meer info? Stuur me gerust een mailtje.  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
Sanne en Marieke 35 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Vlaamse slutsisters willen gebruik door meerdere mannen in Bekkevoort 11 juni 20 uur
Hey! Wij zoeken graag bulls die weten hoe ze een useslut goed gebruiken! Alle gaten goed neuken tot ik verdwijn. :) Harde spanks, we willen graag overal blauwe plekken op niet zichtbare plaatsen naar huis gaan. Verneder ons voor het neukvlees dat we zijn! Graag veel anaal en DP. Slikken met veel plezier. Alle gaten graag vol tegelijkertijd. Lullen vanaf 15 cm max 50 jaar maken ons het gekst! Dit zal op een prive locatie gebeuren in Bekkevoort. <3 Labotest vereist voor bare, condoom kan zeker ook. 150 euro. Stuur deftige foto van dick en lichaam bij je bericht en enkel als je echt kan komen! Geen zin in mannen die mijn tijd verspillen. Bekkevoort 11/06 20 uur 150 euro  

Vlaamse slutsisters willen gebruik door meerdere mannen in Bekkevoort 11 juni 20 uur
Dieter 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Easy cash
Ik ben op zoek naar een leuke dame die zou willen langskomen om lederen kleding en laarzen voor mij aan te trekken. Goede verdienste!  
Sam 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke vrouw
Hey, ik ben zelf een slanke man van 27 en al een tijdje single dus 'het' mag nog wel eens. Dus daarom opzoek naar een slanke vrouw tot 40j voor een afspraakje. Ik heb hier zelf nog niet veel ervaring in (afspreken voor seks), dus graag iemand open en sociaal. Ik zou willen afspreken bij mij thuis in Turnhout. Verdere dingen zoals vergoeding en wat er kan en niet kunnen we altijd nog bespreken. Hopelijk krijg ik een leuk berichtje! En tot snel mss!  
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Leuke date
Who’s in? 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Indecent proposal
Onlangs ging ik in op het voorstel van een kennis . Deze fantaseerde al geruime tijd over seks te hebben met mij . Hij had hier een fikse vergoeding voor over .. het gaf me een enorme kick , was ook zeer spannend .. ik zou dit graag nog eens willen beleven .. welke nette klassevolle man doet mij ook een voorstel waardoor ik dit opnieuw zou doen? Wie ben ik ? Knappe slanke dame , lang donkerblond haar , d cup . Ik heb zeer mooie lingerie en draag steeds high heels . Graag concrete voorstellen met de plaats en jullie echt willen . Niet “wat kan er ?” Ik ben geen professionele met een menu-kaart &#128521;.. ik sta voor veel Open zolang het met condoom is  

Indecent proposal
C.A. 25 jaar Antwerpen - Boom
Ervaring gezocht
Hallo, ik ben een man van 25 jaar met zo goed als geen ervaring. Dit maakt mij enorm onzeker om een relatie met iemand aan te gaan. Ik heb al 8 jaar geen seks meer gehad omdat mijn eerste ervaring erg onaangenaam was. Hierdoor heb ik amper seksuele ervaring en dat is het geen waar ik naar op zoek ben. Ik zoek een vrouw die mij wilt helpen ervaring op te doen waardoor ik mij in de toekomst minder onzeker ga voelen als het op seks aankomt. Indien u geïnteresseerd bent en mij zou willen helpen kunnen we samen foto’s en persoonlijke informatie delen via mail.  
Yves 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische Naaktfotografie
Ben een amateur fotograaf Ik ben op zoek naar vrouwen en/ of koppels die zich naakt willen laten fotograferen. Buiten het soft erotisch naakt zou ik ook enkele gewaagdere foto’s willen nemen, natuurlijk in samenspraak. Alles kan, niets moet. Ik zou deze ook eventueel naakt kunnen nemen. De foto’s zijn voor eigen gebruik en zullen nooit openbaar gemaakt worden. Ouderdom of figuur zijn niet belangrijk. Moest het echt klikken kunnen we misschien verder gaan .Je moet wel kunnen ontvangen. Ik kom uit de omgeving van Antwerpen. Ik ben bereid een vergoeding te geven in overleg over het bedrag. Gelieve niet te antwoorden als je een faker bent of mij wil doorverwijzen naar een malafide website. Ik ben eerlijk en betrouwbaar, verwacht dan ook hetzelfde van jullie. Interesse mail me dan snel.  
  1   2   3   4   5