Zoeken naar bij mij

Uw zoekactie voor bij mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Santa pola Spanje november december
Hey, ik heb de maanden november en december een appartement gehuurd in Santa pola ( alicante) Spanje. Welke vrouw heeft er zin om enkele dagen te komen genieten? Jij betaald enkel je vliegtuig ticket. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. We spreken op voorhand al eens af om te zien ofer een klik is en het nodige te regelen. En om die zielige fakers hier uit te sluiten! Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd!  

Santa pola Spanje november december
Kerel35 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jij bekijkt mij
Dag dames, Komende maandag heb ik een dagje verlof en zou ik graag 1 van mijn fantasieën willen vervullen. Ik zou graag eens bij iemand langskomen, je laat me binnen, ontvangt me en toont me waar ik mag plaatsnemen. Dan doe ik mijn broek uit en begin ik te masturberen terwijl jij toekijkt en je moet aan de verleiding weerstaan. Je mag dan zelf kiezen waar ik klaarkom. Ikzelf ben 1m75, zwart haar, bruine ogen en een baardje. Foto kan na reactie.  
Gentleman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FWB
Dag ondernemende dame, Ik ben een hoger opgeleide man opzoek naar een vrouw met uitstraling en persoonlijkheid. Vind het opwindend een vrouw te zien genieten. Wetende dat het voor een dame maximaal genieten is bij de juiste opbouw en opwekken van opwinding. Zeer sportief en kennis van sport en sensuele massages. Strelen, aanraken om langzaam over te gaan naar teasen en pleasen. Belangrijk om connectie te hebben niet alleen fysiek maar ook in mind maakt het allemaal intenser. 1,84m 78kg single en atletisch gebouwd, ruime interesses en sociaal. Mss tot hoors. Grtjs  

FWB
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Leuke zeer potente 39j hetero m met zeer hoog libido, 1m85,79kg.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens stevig tussengepakt worden?
Sweet daddy 48 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Good girl...
Iedereen denkt dat je een voorbeeldig, braaf meisje bent... maar je fantaseert dat je over de knieen van je "daddy" ligt terwijl hij je een heerlijke portie billenkoek toedient... en dat hij je daarna verwent op allerlei manieren :-) Wel, dit is je kans! Deze slanke ongebonden universitair is op zoek naar een lief subje voor de lange termijn. Foto en meer info bij reactie.  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een leuke man van 39 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke vrouw voor een spannende sex date. Vindt je het leuk om je sex leven spannender te maken met een man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor je. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het je wat ? Dan hoop ik snel iets van je te horen... Richard  

Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single vlaamse m met zeer hoog libido, 1m85,79kg, 19x5.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame is ook in een ondeugende bui en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens lekker verwend worden?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10