Zoeken naar gaan

Uw zoekactie voor gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Blacksam 32 jaar Noord-Brabant - Breda
Time for action!
Hoi, op zoek naar een hotwife of koppel om samen lekker los te gaan!  

Time for action!
10 dagen
Bart 31 jaar Antwerpen - Hove
Kamerbezoek
Sportieve niet onknappe man nodigt een lieve vrouw uit om mee te gaan naar een kamer. Liefst vanmiddag of anders dit weekend..? Ik ga je verwennen met een massage,daarna jou lekker lang likken tot je kreunt van genot...zin hierin,contacteer me! Ik verlang naar jou...  
10 dagen
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gast zoek vrouw
Hey ben gast 59j van deerlijk is er vrouwtje die nu mee wil naar sluis en sex koppelcinema wil doen of die deze avond van bil wil gaan ik ontvang en verplaats  
10 dagen
Jongeman 24 jaar Limburg - Beek
Samen naar de sauna
Dag dames of koppels! Graag ben ik op zoek naar hetero dames voor samen naar de openbare sauna te gaan in beek. Hier hangt een erotisch sfeertje en er wordt weleens geswingd. Alles kan niks moet !! Lijkt je dit iets? Graag reactie via mail. Ik ga vanmiddag aanwezig zijn.  
11 dagen
TDW 45 jaar Antwerpen - Olen
Samen op spannend avontuur
Welke vrijdenkende vrouw wilt graag op seksuele ontdekkingstocht gaan? Ik ben op zoek naar een avontuurlijke dame om regelmatig samen sex en erotiek zo ruim mogelijk te ontdekken en ervaren. Om samen onze fantasieën waar te maken en nieuwe dingen uit te proberen. Met respect voor elkaar, ons samen amuseren onder het moto: alles is bespreekbaar maar niets moet. Ik ben zelf 1,73m, 75kg, sportief gebouwd, verzorgd, discreet en hygiënisch. Indien interesse, aarzel dan dan niet om mij te contacteren, jezelf voor te stellen en misschien gaan we binnenkort een uitdagend avontuur tegemoet…  
11 dagen
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Burlesque lingerie nylons
Welke vrouw spreken deze termen aan? Een vrouw die graag uitdaagt maar die doorgaan Wie toont zijn sexy kantjes  
11 dagen
Zagers 63 jaar Antwerpen - Kasterlee
Even ontspannen
Heb je zin om alles eens even achter je te laten en aan niets te moeten denken, gewoon even genieten in alle discretie bij mij thuis of bij jou.Jezelf bevredigd voelen zonder teveel vragen. Gewoon eens van bil gaan, niet meer, niet minder. Heel simpel.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
11 dagen
Beffen à volonté 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen tot het einde
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10