Zoeken naar jaarplus

Uw zoekactie voor jaarplus leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luca 36 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Onervaren of verlegen gezocht
Hey, Ben je nog maagd of heel onervaren. Of ben je gewoon verlegen en durf je niet de stap zetten om iemand te verleiden? Wil je op ongedwongen en zonder verplichtingen gewoon is genieten? Maak de sprong en wie weet spreken we af en genieten we snel van elkaar. Ik doe er alles aan om jezelf op je gemak te doen voelen. Je uiterlijk, gewicht of leeftijd is minder van belang, eerder je wil om jezelf los te gooien. Ik ben zelf 35 jaar, 1m77, 75 kg, sportief gebouwd en mag gezien worden. Stuur gerust ook een (onherkenbare) foto mee en vertel me uitgebreid over jezelf, je wensen en je verlangens.  
Nico 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere avond met jonge 30tiger
Hallo daar!, Ik ben een jonge volwassenen man die op zoek is naar een avond vol plezier en avontuur. Als jij iemand bent die van spanning houdt en openstaat en nieuwe ervaringen dan hoor je ik graag. Wat ik zoek: Leeftijd 18-45 jaar Avontuurlijk en respectvol Gezellige gesprekken Als dit je aanspreekt contacteer me met een berichtje via whatapp en een foto. Tot dan!  

Lekkere avond met jonge 30tiger
Sportieve 34 jaar Antwerpen - Willebroek
Jonge sportieve man zoekt avontuurlijke dame voor spannende date
Ben jij een spontane en avontuurlijke dame die wel houdt van een spannend avontuurtje? Dan ben ik, een jonge sportieve man, op zoek naar jou! Ik ben 34 jaar, sociaal, hoger opgeleid, en heb een passie voor avontuur en gezelligheid. Of je nu houdt van een nachtelijke wandeling onder de sterren met een afdwaling van het pad of een gezellig drankje in een sfeervolle setting bij mij, ik sta overal voor open. Ik kan ontvangen, dus de locatie is alvast geregeld! Heb jij zin in een onvergetelijke nacht vol plezier en avontuur? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet maken we samen van vanavond een nacht om nooit te vergeten! Interesse? Stuur een berichtje met eventueel een foto en vertel iets over jezelf. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten! Groetjes.  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw, milf of dame gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik ben een man van 42 jaar en ik val enorm op rijpe vrouwen. Langs deze weg zoek ik dan ook naar een sexafspraakje met een rijpe vrouw. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man.  
John 58 jaar Antwerpen - Essen
Echte borstenman zoekt jou
Hallo ik ben een Nederlandse man van 56 jaar, ik ben echt helemaal verzot op borsten. Ik vind echt alle formaten enorm opwindend. Wil jij mij jou borsten laten zien? Alle leeftijden(+18 natuurlijk) zijn welkom. Vind jij het opwindend om een anonieme foto te sturen en mij helemaal gek te maken? Ik sta ook open om te fantaseren over spanking en nippleplay. Tot snel  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
passioneel gevertje zoekt een leuk genieterke
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... Wonen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

passioneel gevertje zoekt een leuk genieterke
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10