Zoeken naar leuke

Uw zoekactie voor leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Gebonden 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gebonden man zoekt MILF
Hey, ik ben een gebonden man van 31j die, met toestemming van mijn vaste partner, op zoek is naar een leuke milf om een leuke tijd te beleven. Dit is al een tijdje een grote fantasie van me, en mijn vriendin is er akkoord mee (doet zelf niet mee). Dit kan mss meerdere keren indien er een klik is, maar liefde of relatie zit er niet in. Mijn relatie gaat altijd voor en daar heb ik genoeg voldoening mee. Dit gaat enkel om plezier en genot ( ook ultiem het jouwe!). Ik hou ervan om dames te verwennen en hun genot te horen. Zelf ben ik ongeveer 1m80 groot, halflang haar en baardje met een normale lichaamsbouw. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, een klik is belangrijker!  
Ron 53 jaar Antwerpen - Retie 0499503014
Date
Op zoek naar leuke dates,fwb,sexrelatie op werkdagen in de namiddag,ik verplaats,liefst contact via whatsapp,ben geen faker  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Boeiende fwb en meer
Hallo wil me toch es via deze site es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuke vrouw kennen voor een boeiende fwb en meer,ook al is het in zijn eigen stekje toch is er zoveel te beleven samen,alles onder het mooie motto niets moet alles mag,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het eventueel intiem zijn wat daar zekers toch bijhoort,ook terrasjes,es uiteten,weekendje weg,sauna,en nog zoveel,meer te beleven,ben single dus niets staat in de weg en kan dus zekers ook bij me thuis,kan makkelijk vrijmaken en verplaatsen.is er een vrouw die zich aangesproken voelt tot dit alles mag gerust iets nalaten. Xxx  

Boeiende fwb en meer
Dirk 59 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Discrete vriendschap gezocht
Deze knappe verzorgde man is op zoek naar leuke gebonden vrouw voor discrete vriendschap. Bedoeling is kennismaken en bij klik zien we wel. Liefs D.  
Motorrijder 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Motorrijder zoekt geile stopplaats !
Opzoek naar geile stopplaats als ik motorritjes maak ! Welk knap geil vrouwtje geild op motorijders. Stuur leuke foto en leuk berichtje en wie weet tot snel geile kusjes motorrijder.  

Motorrijder zoekt geile stopplaats !
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken om te ontspannen en te genieten van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou... Regio West- en Oost Vlaanderen  
Leuke man 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Leuke man
Leuke man zoekt een dame die mij eens een prostaat massage wil geven meer kan ook ben 64j m75 70kg 17x5 intiem geschoren sta voor alles open hygiëne en discreet ben gezond onlangs getest geweest ik ontvang en verplaats mij wie wil me ontmoeten  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10