Zoeken naar man alleen

Uw zoekactie voor man alleen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
gisteren
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
gisteren
ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
tim 36 jaar Antwerpen - Lille
gezelligheid
hoi ik ben een 36 jarige man uit gierle.. ben sinds kort terug single..wat op zich ook wel zen voordelen heeft..maar ik mis wel de gezelligheid, het knuffellen, filmpje kijken, of gewoon een babbeltje doen, op sexgebied ben ik iemand die graag verwent; eerder dan zelf aan men trekken te komen.. ik masseer graag lekker lang en ben er nog goed in ook, ik bef graag en geniet ervan men partner te zien genieten. ben jij een alleenstaande vrouw ,en ben je soms eenzaam of op zoek naar wat affectie? dan hoor ik het graag xx  

gezelligheid
gisteren
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Schaamhaar
Welke vrouw heeft een natuurlijk bosje, streepje of toefje schaamhaar en is daar trots op? Als je het graag toont wil deze mature, verzorgde, vriendelijke, discrete en respectvolle man graag komen kijken (en jij mag dan van mij ook alles zien natuurlijk).  
fillip 65 jaar Antwerpen - Brecht
zoek dame dat van massage houwd
hoi zijn er nog dames tot 70j die van rustige massage houwden dr slnke zachte man kan enk ontv na 21h omgv brecht doe niets dat niet mag alles naar eigen wens mag evt volsl  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Zachte man op zoek naar intieme date vr 31/5
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel (orale) seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10