Zoeken naar naar

Uw zoekactie voor naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
vrouwen meiden blanke andere oregiene je hou van seks lekker je vind het heerlijk om lekker lang aan mijn pik te likken en te zuigen, maar je hebt 1 ding waardoor je eigenlijk nooit seks hebt gehad.je bent doof je bent doof geboren en hebt dus nooit kunnen horen. Dit heeft ervoor gezorgd dat je nog nooit seks of een relatie heb gehad kan privé ontvangen in Gent prijzen niet aan verbonden contact stuur een sms bericht naar mijn nummer Geert.  

Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
Robert E 56 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Zoek 50+ alleenstaande geile dame
Ik ben op zoek naar een alleenstaande dame van 50+ in de buurt van Ternat en omstreken, die graag eens op een respectvolle, lieve manier wil verwend worden in alle discretie door deze lieve geile gebonden man. Dit kan in de week of weekend overdag. Alles kan en mag met mij, moet niets doen wat je niet graag hebt...ook geen sm. Intersse in deze normaal gebouwde onbehaarde man, intiem geschoren en dikke staaf. Hou ook van het geven van erotische massage. Ben ook bi ingesteld, dus als je een sexvriend hebt of...graag, geen probleem. Ik heb ook whatsapp om discreet af te spreken in de toekomst. Uiterlijk niet van belang, hygiene wel.. Let me know R.E.  
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
kris 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
man zoekt dame voor seks date
ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die alles wil doen alles gebeurt veilig liefst iemand uit de regio diksmuide 25 km leeftijd 35 tot 60 jaar en dat je lief en verzorgd bent ben een heel lieve en verzorgde man en ben intiem geschoren dat verwacht ik van jou ook wil je mij beter leren kenen stuur gerust een bericht van waar dat je bent je naam leeftijd en een foto er bij  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede namiddag iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel! P.S. IRL afspreken is ook mogelijk..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10