Zoeken naar nooit meer

Uw zoekactie voor nooit meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Zoek vrouwen die graag hun Borsten laten betasten , knuffelen , kussen en masseren , niets meer ! Geen sex ! Ik ben heel lief en zachtaardig en wil enkel genieten van uw borsten , leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , enkel overdag..  
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Is er geen toffe dame aanwezig vanuit de buurt ?
Hallo dames Welke dame is net als ik zelf opzoek naar een leuk contact waar bij veel kan een leuke babbel een luisterend oor zijn genieten van kleine dingen samen gewoon fun en plezier maken als we beiden een klik hebben kan er meer ook als we er samen voor openstaan Zelf ben ik 38 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor bruine ogen m70 groot 62 kilo zeer verzorgd verder drink en rook ik niet hygiëne absoluut geboden en discretie gewenst is geen probleem Bij intresse of verdere vragen hoor ik het graag  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Afspraakje
Op zoek naar een leuke vrouw of koppel wat graag vanavond wilt afspreken met jongeman van 35 wonend te hasselt maar kan mij makkelijk verplaatsen in de regio limburg. Kan ook op locatie. Alles kan, niets moet, van naakt zijn tot kijken en bekijken en eventueel meer. Liefst geen extreme dingen. Discretie is geboden. Heb je interesse mag je mij altijd bericht sturen met meer info en foto. Tot straks?  

Afspraakje
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Letterlijk en figuurlijk maatje extra...
Jerre 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke date ... xx
Hi, ik heb weer zin om iemand uitgebreid te verwennen met een massage en misschien zelfs meer ;-). Ik ben een sportieve, verzogde en geschoren man. Kan mij verplaatsen en soms ontvangen. Heb jij vragen of interesse, stuur zeker een berichtje. Als je jouw WhatsApp of snap erbij vermeldt dan gaat het afspreken natuurlijk gemakkelijker ;). Tot binnenkort?!xxx  

Heerlijke date  ... xx
BEFFER 54 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
GEZELSCHAPSDAME
Hallo Bij welke slanke jonge dame kan ik regelmatig passeren voor gezelschap en meer ? Enkel in de dag tijdens de week  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Gunther 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neen , geen platte sex
neen, ik ben hier en nu niet op zoek naar platte sex. Dat kan ook wel leuk zijn maar er bestaat beslist veel meer. Ik hoop een vriendschap te vinden met wat extra's. Of jij al dan niet gebonden bent maakt niet uit, je wilt ook gewoon een hartsvriend waar je tegen babbelen kan in alle discretie, die oprecht interesse heeft in jou en jouw leven, waar je een traan mag bij laten maar ook een lach. En waar het afspraakje kan uitmonden in een ontspannende vrijpartij, ook al is dat geen vereiste elke keer. Woon jij ook in de ruime regio van Gent, misschien kan er dan wel een mooie fwb vriendschap groeien.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10