Zoeken naar verder nog

Uw zoekactie voor verder nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Weinig uitdagingen in je leven?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
10 dagen
norton 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
wederzijds plezier
goede middag iedereen. zoals de titel van de advertentie vermeld ben ik opzoek naar iemand dat geïnteresseerd is in wederzijds plezier. ik heb tijd en kan ontvangen bij mij thuis maar kan me ook verplaatsen moest dit je voorkeur zijn. zelf sta ik voor veel open maar waar mijn specialiteit ligt is oraal geven. dit kan ik lang en je orgasme is vrijwel gegarandeerd. verder kan ik zowel dominant als submissief zijn moest je een wat meer kinky kant hebben maar uiteraard mag het gewoon casual zonder veel extra zijn ook. wie komt in aanmerking? iedere vrouw dat interesse heeft is welkom een mailtje achter te laten. leeftijd, uiterlijk, gewicht,... is niet van belang voor mij. zolang je plezier wenst sta ik voor je open. om mezelf kort samen te vatten ben ik 1m77, 80kg, donkerblond haar en bruine ogen. een foto is verkrijgbaar bij interesse. ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen en ik wil je alvast nog een fijne dag toewensen.  
10 dagen
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
10 dagen
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
10 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
10 dagen
Fwbx 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
11 dagen
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Onderdanig?
Hey daar, Ben jij de vrouw die meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
11 dagen
Willem 61 jaar Antwerpen - Geel
Friends with benefits gezocht
Welke vrouw mist ook soms op eenzame momenten een knuffel , gezelligheid en vlinders in de buik? Ben zelf op zoek naar jou dan! Graag eerst een fijne kennismaking en dan zien we wel verder. Liefst iemand hoger geschoold en die zich overdag of s'avonds af en toe kan vrijmaken.  
11 dagen
Naturist 57 jaar Antwerpen - Mechelen
Digitale fun
Verzorgde man, 2e helft 50, is na een vorige leuke ervaring nog eens op zoek naar een alleenstaande dame, dame van koppel ook welkom natuurlijk, om via digitale weg (mail/chat) elkaar wat op te winden. Dit door uitwisselen van lekkere ervaringen of delen van erotische fantasieën. Leeftijd en uiterlijk zijn niet direct van belang. Ik lees wel of er enige interesse is en dan zien we verder wel hoe het loopt. Regards!  
11 dagen
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder. (Na diverse fijne reacties, ook die van  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10