Zoeken naar vrouw plus

Uw zoekactie voor vrouw plus leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig
Ik ben zondag 2 Juni 34 jaar en vroeg mij af of er een vrouw is die deze verjaardag samen eens wil vieren. Er na de middag een leuke dag van maken. Kunnen de komende dagen al eens kennis maken en zien wat we kunnen doen samen. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou super zijn deze eens op mijn verjaardag waar te maken indien mogelijk. Sta jij hiervoor open kunnen we alvast even kennis maken. Alles met respect voor elkaar.  

Zondag 2 juni jarig
Peter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Komplete lichaamsmassage
Elke vrouw maakt het graag eens mee,een ontspannen totale lichaamsmassage van nek,rug billen armen,benen en ook indien gewenst de meer intiemere plaatsen van het lichaam... U bepaald zelf wat waar en hoe ver er word gegaan,dit zonder penetratie en zonder leeftijds limiet.... Meer info,stuur gerust een mailtje terug  
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
patrick 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek vrouw
ik man 65 j 1.73m 75 kg zoek een onderdanige vrouw leeftijd niet belangrijk liefst slank tot gewoon eerst is afspreken of de klik er is en dan zien we wel om elkaar lekker te verwennen zoek geen relatie niet vrij of gehuwd is geen probleem niet voor eenmalig maar als de klik er is elkaar geregeld ontmoeten  
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares Gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Christian 43 jaar Limburg - Maastricht 0621443230
Lieve vrouw gezocht
Uitsluitend serieuze reacties aub Samen intens klaarkomen Géén man(nen) aub Omg. Maastricht  

Lieve vrouw gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10