Zoeken naar wie gezocht

Uw zoekactie voor wie gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lau 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Ben je een leuke representieve dame in leeftijd van 45 tot 75 jaar? Wil je begin juni mee naar een beurs in Duitsland? Reageer dan zodat we vooraf kennis kunnen maken.  

Nette dame gezocht voor beurs bezoek
MinnaresZoeker 33 jaar Antwerpen - Ekeren
Minnares gezocht
Hoi, Sta je open voor een contact/fwb/open minded relatie met een getrouwde man? Geen traditionele opzet en niet voor iedereen weggelegd. Discretie is hier natuurlijk belangrijk, maar fun en een goede klik mogen niet ontbreken. Gezocht: discrete, intelligente en leuke dame uit de regio Antwerpen Noord. Zelf: ook uit de regio, 32j, hoogopgeleid, normale/sportieve bouw, open minded, 1m85, Vlaams, blank, leidinggevende functie. Indien interesse,stuur gerust een bericht en dan zien we vanaf daar. Hopelijk tot gauw.  

Minnares gezocht
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Guillaume 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke,elegante dame gezocht!
Hallo daar! Merci om mijn zoekertje te lezen! Ik zoek een leuke,spontane,elegante dame die graag de dagelijkse sleur even wil ontsnappen en de spanning in haar leven wil opzoeken en ervaren met een stijlvolle,galante man van 34. Met goede looks,respect en een goed lichaam. Ikzelf heb een zwak voor dames die iets ouder zijn,laat zeker van je horen ! hopelijk tot snel? Grtjes !  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Arne 20 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
Huisvrouwgezocht 33 jaar Antwerpen - Niel
Huisvrouw gezocht
Ben jij een huisvrouw die verlangt naar wat extra spanning en avontuur in je leven? Ik ben op zoek naar een discrete en opwindende ontmoeting met een gelijkgestemde vrouw. Over mij: Man van 33jaar, verzorgd en discreet Respectvol, open en communicatief Op zoek naar wederzijdse chemie en plezier Wat ik zoek: Een huisvrouw die behoefte heeft aan een spannende, vrijblijvende ontmoeting Discretie en wederzijds respect zijn cruciaal Gezondheid, veiligheid en wederzijdse toestemming staan voorop Ben je geïnteresseerd in een discrete ontmoeting waarbij we beide onze dagelijkse routines even kunnen vergeten? Stuur me een berichtje zodat we kunnen ontdekken of er een klik is. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!  
FKO 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Plus one gezocht ( enkel V )
Wegens ziekte van mijn originele partner, ben ik (22 Man) op zoek naar een "plus one" (Vrouw) om mee te gaan naar een exclusief "sex positive bdsm" feestje in Amsterdam. Heb je al wat ervaring in BDSM of helemaal niet, geen probleem want hier is iedereen welkom. Mensen van alle leeftijden en niveaus. Een feestje georganiseerd door een erkend organisatie in deze industrie. (1) Muziek / Er zullen verschillende muziekstanden zijn met verschillende genres muziek. (bv; house, electro and chille muziek) (2) Activiteiten / Er zullen meerdere informatieve activiteiten aanwezig zijn zoals; wax-play, massage, BDSM, Shibari en veel meer.... (3) Play Rooms / Ten slotte de play rooms, verschillende kamers voor intiem en privé gebruik tussen gasten. Toestemming en respect staan hier hoog in vaandel. Een feestje waar van alles mag, maar niks moet. [Bij vragen en interesse, sturen met wat info over u zelf]  

Plus one gezocht ( enkel V )
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Vaste seks partner gezocht
Ik redelijk knappe man 170 79kg met 30ger look en libido van 20ger zoek leuke vrouw voor enkel seks relatie. Vanaf 30j tot 50j en in groot omstreken van gistel. Ik ontvang en verplaats. Geen extreme toestanden wel fun en genieten van seks samen. Intresse? Mail me dan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10