Zoeken naar worden

Uw zoekactie voor worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Mike 34 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Robert E 56 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Zoek dame of koppel
Zoek 50+ alleenstaande geile dameAdvertentietekst : Ik ben op zoek naar een alleenstaande dame van 50+ in de buurt van Ternat en omstreken, die graag eens op een respectvolle, lieve manier wil verwend worden in alle discretie door deze lieve geile gebonden man. Dit kan in de week of weekend overdag. Alles kan en mag met mij, moet niets doen wat je niet graag hebt...ook geen sm. Intersse in deze normaal gebouwde onbehaarde man, intiem geschoren en dikke staaf. Hou ook van het geven van erotische massage. Ben ook bi ingesteld, dus als je een sexvriend hebt of...graag, geen probleem. Ik heb ook whatsapp om discreet af te spreken in de toekomst. Uiterlijk niet van belang, hygiene wel.. Let me know R.E.  
Genieter 52 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpgeile meid gezocht.
Ben een 53 jarige man die een meid zoekt die bij mij thuis samen een jonge, grote, dikke fluit wil zuigen via een gloryhole. We zuigen afwisselend tot de gast spuit. En het is een veelspuiter. Komaan dames, laat jouw fantasie werkelijkheid worden.  
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Peter DW 53 jaar Antwerpen - Mortsel
geile oma
Is er hier een oudere vrouw te vinden van wie ik de minnaar mag worden ? Gewoon van elkaar genieten zonder verplichtingen.... wat vinden we beiden leuk ? Laat me alvast jouw wensen of fantasieën weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10