Zoeken naar af reageren

Uw zoekactie voor af reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
13 dagen
Sam 40 jaar Antwerpen - Rumst
Geile kerel gezocht
Welke geile (arab) kerel komt mij (40/180/75) gebruiken? Enkel reageren indien real en interesse.  
13 dagen
RIMNEUKSLET 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
RIMNEUKSLET
56/170/82 volledig intiem geschoren. ik zoek geile kerels tot ongeveer 69 jaar die nu donderdag 06/06 goesting hebben om een trio of meer vanaf 9 uur smorgens. voorwaarden intiem geschoren zijn want ik als slet rim graag geschoren mannesterretjes en lik en pijp graag geschoren lullen en ballen. om daarna lekker geneukt te worden. hoe je er uit ziet maakt niet uit als alles van onder maar lekker glad geschoren is.indien niet moet je niet reageren.ik ontvang discreet.ook als je wat dikker bent is dat geen probleem.wie heeft er zin.wij hebben er alle twee veel zin in.wie durft.P.S higyene staat hoog aan geschreven.  
13 dagen
Pijper 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Lekkere lul om te pijpen gezocht !!
Op maandag 03/06 staat de pijpmobiel sedert lange tijd tussen 12 en 13u nog eens op zijn vertrouwde plek in Lochristi. Ik zoek een mooie grote dikke verzorgde lul die ik eens lekker mag pijpen, niks meer, en jij blijft passief. Reageren doe je met je stats en een foto. Als ik jou kies ontvang je straks de exacte locatie waar ik sta.  
13 dagen
Tom 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Seksvakantie
Misschien een rare vraag, maar ik zoek iemand (een top) die het geil zou vinden om eens samen op weekend of verlof te gaan, onder het mum van "goeie vrienden". Met als doel uiteraard om samen te neuken, te slapen, douchen of in bad te gaan. Zoek ook iemand die daar nu geil over wil chatten. Mensen vanover heel België mogen reageren.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
13 dagen
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Geile onderdanige sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
14 dagen
Mylord 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo bent U net als ik gay single , geen baard of snor en geen roker , interesse in vriendschap op vaste basis , een koffie , een etentje , een glaasje en intimiteit erbij op regelmatige basis reageer massaal ,wat niveau heb ik graag zodat een leuke babbel er ook bij kan... FAKERS ? GEHUWDE EN BI's gelieve niet te reageren want die haken toch terug af , jammer maar begrijpelijk. Eigen leeftijd ..Dad/Son welkom in ieder geval Dit is een eerlijke aankondiging niet voor allesdaters. Tot horens? Grts.  
14 dagen
Pijper 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijper zoekt vast contact
Jouw vrouw pijpt niet graag of doet het te weinig? Je zoekt iemand die je geregeld kan komen pijpen? Je bent het zoeken naar nieuwe contacten en de vele fakers beu? Je wenst een vast contact met een betrouwbaar iemand? Jij kunt ontvangen in regio Roeselare, je bent verzorgd, discreet en hebt het nodige niveau? Dan ben ik je man! Ik ga eventueel uit de kleren en je mag me aanraken, maar ik hoef zelf niet klaar te komen. Jij pijpt mij dus niet. Ook geen gezoen of geneuk. Enkel jou pijpen volgens jouw wensen. Ik ben onderdanig ingesteld, dus een dominant type mag zeker ook reageren. Mijn stats: 46-194-96, bi, verzorgd, discreet. Denk je dat we een goede match kunnen zijn? Reageer dan met een korte voorstelling van jezelf, een specifiek scenario en een foto van uw speelgoed. Geen reactie op oneliners of indien geen interesse.  
Koppel 40ers 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel m/m ontvangen vandaag
48/182/83/16 versa-top en 44/181/82/15 ontvangen jongere kerel voor wederzijdse fun vandaag. Discreet verzorgd mannelijke kerels. Sauna beschikbaar. Jij maximaal 28 en met foto’s reageren krijgt voorrang. Hier aangenaam kader en real!  

Koppel m/m ontvangen vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10