Zoeken naar af te reageren

Uw zoekactie voor af te reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
dirk 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rolplay
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
10 dagen
Mollige maagd 62 jaar Antwerpen - Ekeren
Mollige bottom wil genomen worden
Welke ervaren, oudere top wil mij ontmaagden. Mijn nauw kontje wil geneukt worden. Origine of uiterlijk zijn niet belangrijk. Ik kan niet ontvangen. Reageren met je stats. De mijne zijn 62 180 86 14 besneden. Vanavond gaat niet.  
10 dagen
Tim 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sex date voor vanavond
Sex date voor vanavond Maximum 45 jaar oud Mijn stats 186/17/30/82 Graag reageren met foto, en ik stuur dan ook foto Geen fake gedoe aub !  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Waregem
gezocht: SLANKE DISCRETE (JONGE)MAN donderdag 11u-12u
slanke, slaafse, sletterige man met een spekglad gaaf lijf wordt aangepakt door zijn dominant, donderdagvoormiddag tussen 11u en 12u. Wie komt toekijken? Je moet van zeer kinky stuff houden. Vraag meer uitleg met je duidelijke stats! Enkel discreet, enkel op dąt moment. Enkel reageren als je vrij bent!!  

gezocht: SLANKE DISCRETE (JONGE)MAN donderdag 11u-12u
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
11 dagen
shailah en luca 62 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
2 scat CD
2 CD zestigers, zoeken dom of top voor lange gore scat sessie op maandag 27 mei, kan namiddag , avond of nacht. Wij ontv , ch fr. Alleen reageren als je ervaring hebt aub.  
11 dagen
cute Kerel 28 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve cute kerel bi 28 zoekt discrete hygiënische top
Sportieve kerel hier van 28 177 63 opzoek naar heel discrete hygiënische mannelijke top voor occasionele fun (liefst onbesneden en behaard) - reageren met foto en/of Skype! (Max 53j)  
11 dagen
Tim 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere sex date voor vanavond
Lekkere sex date voor vanavond Maximum 45 jaar oud Kunnen ontvangen of car date Graag reageren met face foto, ik replay ook en ben niet fake Stats 186/17/30/83  
mario 52 jaar Limburg - HASSELT
onderdanige sub
zoek een onderdanig sub die graag dikke toys in zijn kontje voelt , niet flauw doen , die kan ontvangen door de week s'morgens , reageren met foto aub  

onderdanige sub
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10