Zoeken naar ben nog

Uw zoekactie voor ben nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Ik ontvang meestal vanaf 23u, discretie vereist! Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
BETASTEN RUKKEN 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
Welke jonge gast zou graag eens een pik van een ouder man betasten, wat je maar wil of wil zelf graag eens betast worden door een ouder man. Ben slank m68 55kg, grote zak, mannen of oudere mannen die graag betast worden ook welkom. Kan niet ontvangen dus bij u thuis maar dan wel in leopoldsburg, anders evt cardate ook mogelijk in leopoldsburg.  

BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
60 plusser 63 jaar Limburg - Tongeren
zoek 60 plusser
ben je 60 + en heb je minstens 16cm en je bent heerlijk geil vandaag, dan matchen we mss .. ik ben 1m82, 73k, 18x4 plezier en ontvangt. Ik en open minded en doe lekkere dingen behalve neuken doe ikzelf niet. Benieuwd naar uw voorstel en mss ... tot straks  
moi 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ervaren oudere edger gezocht
hey , ik ben een indische jonge man , ik zoek iemand graag masseert en edging kan . liefst met olie . dit voor bij mij thuis . ikzelf blijf passief . alleen areageren als je van de regio bent en nu kan .  

ervaren oudere edger gezocht
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Geil in Gent 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil vannacht?
Geile gast op zoek naar idem, 44 186 88 17*5 Zoek iemand die liefst ook van Gent is voor een date vannacht. Ben versa/bott, dus jij liefst een top of ook een versa. Voor veel te vinden zolang het leuk, geil en safe is.  
Outdoor 26 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Bottom
Hey Ben ne jonge kerel van 25j wie komt mij vanavond eens hard gebruiken? Bij u in de auto of ergens buiten ik ben geblindoekt en je mag mij vastbinden en je gebruikt eens stevig mijn kontje. Alle voorstellen zijn welkom en reageren met dickpick heefd voorang Xx  
Bi versa 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
deze avond/vannacht ....
Ben een verzorgde bi 56 180 84 17 gbbs, licht behaard int geschoren. Verzorgd, gesteld op hygiëne en discretie! Zoek een date met een gelijkgestemde. Veel kan en mag, geen extreme dingen. Kan ontv.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10