Zoeken naar erin komen

Uw zoekactie voor erin komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 46 jaar Antwerpen - Nijlen
Iemand zin?
Ik kan helaas niet ontvangen of verplaatsen maar sta beregeil. Iemand zin om tot hier te komen voor car of buitendate? Strelen, pijpen en bij klik zou ik heel graag geneukt worden.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Geile date 35 jaar Antwerpen - Malle
Geile date
Goedenavond, Ik ben 34j m80 90kg 15x4 bi bottom met nog niet zo veel ervaring, ik wil graag Top of versa ontvangen voor een leuke geile date. Safe en chemsfr. Wie heeft zin om langs te komen?  
Setter 54 jaar Antwerpen - Herentals
Wie mag ik komen pijpen enz...
Ik vertrek om 12u in Brussel naar Herentals, Sta enorm geil , en heb zin om te pijpen. Mogelijk kan meer ook, waar zou ik mogen langskomen?  
Will 38 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen pijpen?
Hoi, ik rij straks van Mechelen naar Sint-Martens Latem. Bij wie mag ik op de terugweg deze namiddag langskomen om je oude, dikke paal leeg te zuigen? Jij blijft passief. Ik ben slank, verzorgd en geil. Jij liefst ouder (50+), dik of volslank en geil (uiterlijk geen belang). Hopelijk tot gauw!  
Dirk 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft experimenteren
Ben gebonden hetero man goede look en voorkomen 173 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok. Zoek gehuwde hetero die eveneens wil ontdekken op ludieke en respectvolle manier,vrouw mag passief aanwezig zijn, Graag tot reactie Groetjes D  
Mdc 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Mountainbiken
Ja, ik zoek iemand die bi-gevoelens heeft en dit op een rustige manier wil opbouwen tijdens leuke fietstochten. Heb jij ook die gevoelens en heb je geen ervaring, dan kunnen we dat samen ontdekken op onze fiets. En we zien wel waar we komen. Hoor graag die sportieveling van 30 tot max. 50jaar. Voorkeur is noord-Antwerpen en de voorkempen.  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad, mag ook met meerderen zijn. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. tot 22.00. Wie maakt van mij een zaadslet? Kan ook ergens in openlucht.  
ikke 64 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Heel veel gehuwde bimannen hier
Blijkbaar zijn er buiten mezelf nog heel veel gehuwde mannen die niet kunnen ontvangen en op zoek zijn naar een stek waar ze een beetje seksueel kunnen chillen en bevredigd worden en/of kunnen bevredigen. Zou feitelijk wel eens al die mannen hun fantasie willen kennen. Kijk hier nu drie maanden en zie veel de zelfde advertenties en vraag mij eerlijk gezegd af. Komen die hier dan toch nooit aan hun trekken of zijn die onverzadigbaar??? Conclusie is toch dat veel mannen thuis veel te kort komen.  
Mario 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gent- Kortrijk allemaal
Hallo allemaal Ik ga vandaag na 15.00 uur van Gent naar Kortrijk. Is er iemand die het leuk zou vinden om samen plezier te hebben? Ik kan naar je toe komen, dat is geen probleem. Ik ben 32 jaar oud 191 82 18 bi. Ik hou van de sfeer van ts cd, maar ik zal ook plezier hebben met een man.  

Gent- Kortrijk allemaal
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10