Zoeken naar geven

Uw zoekactie voor geven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Gio 43 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Nu geil...
Wie komt er mij zijn zaad nog geven... enkel reacties met fotos. Ik ontvang  
23 dagen
Tom 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek een lieve senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan morgen, vrijdag, op de middag ontvangen.  
24 dagen
Blowjobjurgen 25 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt sevens nog
Wie ontvangt mij sevens nog en kan ik een blowjob komen geven? Ikzelf ben 25, kaal, verzorgde kort getrimde baard, hetero maar oraal-bi. Ik kom binnen, zuig je tot je spuit en ben terug weg, niet meer niet minder. Iemand dat mij kan ontvangen in mechelen, sint-katelijne-waver, duffel, walem, rumst, lier…. Dan hoor ik het graag. Is wel pas voor na 12u.  
25 dagen
Pijpslet 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
15u op pr parking deinze
Straks om 15u sta ik op pr parking Deinze langs de E17. Wie komt me zijn lading zaad geven? Ik ben propere sportieve pijpslet. Laat maar weten. Dan spreken we verder af.  
26 dagen
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Gaykoppel 57 45 reg dendermonde geile pijpsletten zoeken lekkere gasten met volle ballen en stevige fluit die cumface, nipleplay voetlover spanking en bottom bij klik geven,Beartype hairy sport uniform klusjesman enz die lekker verwend willen worden stuur stats met foto max 50j hopelijk tot snel Geile sletten likjes  
26 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
26 dagen
Guy 53 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie wil onervaren man ontvangen?
Ik zoek voor deze namiddag een slanke man, liefst jong en onbehaard, om mij eens massage te geven…. Zonder plekje over te slaan…. Ik ben benieuwd naar lichamelijke reactie en het voelen van een man of trav….  
26 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
26 dagen
wout 47 jaar Limburg - Bilzen
pijpmondje gezocht voor regelmatig
ik zoek een verzorgd discreet en bij voorkeur slank iemand die me op regelmatige basis een lekkere pijpbeurt komt geven. In eerste instantie blijf ik passief. Geen rare/extreme toestanden. Bij klick zeker voor regelmatig. Graag reageren met stats, foto, ervaring, beschikbaarheid. Hopelijk tot binnenkort  
Sporty 34 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil aandacht
Hoi mannen, is er iemand die mij de nodige aandacht wil geven via whats app en mss wel later in het echt... Stats 181/74/16 34jaar  

Ik wil aandacht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10