Zoeken naar ik zoekt

Uw zoekactie voor ik zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 44 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Ontspanning
hallo ben opzoek naar iemand max 45 die kan ontvangen in de regio Tienen. Wil vooral eens genomen worden. Wel save! Interesse? Graag je stats en wat jij zoekt Bart  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bottom zoekt.
Mannelijke niet slanke bottom 55,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  

bottom zoekt.
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bottom zoekt paal
Ik verwen graag jouw paal... Je bent 25-55j, sportief tot normaal gebouwd, zin voor hygiene en discreet. Ik ontvang niet, alle andere opties mogelijk. 48j 177 84.  

Bottom zoekt paal
Maagdje 43 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Paaltje gezocht
Bischierige man (42/173/88/16-4cm/geen bbs/intiem geschoren) zoekt handjes voor een korte massage en een zacht paaltje om tegen nauw ongebruikt sterretje te wrijven, te teasen, zachtjes te laten wennen... Wie wil dit mooie nauwe kontje op zijn bedje...  

Paaltje gezocht
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
Johan bi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking en verlang ernaar
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers vanaf 10u30 tot 12u30 heb ik tijd geen andere uren mogelijk  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Rik 42 jaar Brussel (gewest) - Jette
Beginneling zkt idem voor eerste contact
Bezette getrouwde man zoekt eerste homocontact zoekt met gelijkgestemde ziel. Kernwoorden zijn: discretie, slank, max 40 jaar en vooral hygiënisch. Zelf ben ik voorzien van 15cm en pik en ballen zijn mooi getrimd.  
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt top, opleider, ...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wilt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10