Zoeken naar keur*

Uw zoekactie voor keur* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bibottom 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie neukt mij?
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij?
15 dagen
Trekker 63 jaar Antwerpen - Schilde
Laat je eens rukken.
Bij wie mag ik eens langskomen om je te betasten, keuren en zachtjes klaar te rukken? Liefst niet te ver uit de buurt.  
Ronn 62 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Zoek keurder/ masseur
Wie komt mij uitkleden keuren betasten masseren? Ik blijf passief Niet pijpen tongen of neuken Assplay met vingertje of vibrator mag Kan soms ontvangen in appartement te Oostduinkerke bad.  

Zoek keurder/ masseur
15 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
15 dagen
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaadlul gezocht
Welke potente Arab zoekt sletje om regelmatig zijn pik in te stoppen om zijn zaad diep te spuiten Meermaals spuiten geniet voorkeur. Meerdere kan  
Dokter D 42 jaar Limburg - Sint-Truiden
Rollenspel dokter patient
42 bi sportief zoekt kerel die graag keuring wil ondergaan, of iets anders. Discreet, soft en/of kinky.  

Rollenspel dokter patient
Naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
ik wil dat u mijn vriend komt keuren zowel zijn ballen lul tepels en voor de lovers ook zijn oksels en voeten. hij bied zich dan aan op zijn knieën en kan je hem al melken je mag ook wel eens op zijn kont slaan en in zijn ballen nijpen als je dat geil maakt ik zijn vrouw kijk dan toe hoe jij dan door hem gepijpt word en hij zal je ballen likken je eikel met zijn tong likken je mag spuiten in zijn mond en nog fantasieën zijn mogenlijk meer info via mail en met meer dan 1 zin met foto krijgen voorrang  

Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Wie o wie heeft nu tijd en is bereid ? Ben dus home alone met grote goesting in de broek (nog niet veel ervaring). Kan enkel ontvangen tot 15u maar liefst nog in de voormiddag. Leeftijd speel geen rol wel discretie en hygiëne (ben getrouwd). Ik ben versa met voorkeur bottom dus als er een klik is mag je zachtjes jouw lolly (met condoom) in mijn straks neukgaatje glijden en dan zien we wel...  

Home alone en zoek een helpende hand of...
zaadgeil 57 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
wie ontvangt me om me te pijpen?
Hoi, ik zoek een pijper (bij voorkeur niet te jong) die me kan ontvangen om me eens goed leeg te pijpen. Ik ben 57 183 81 en kan naar je toekomen.  

wie ontvangt me om me te pijpen?
17 dagen
420 strak gaatje 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie tussen 22u & 00u30 outdoor sletkontje
Hey wie wilt er NU outdoor een leeg zakske ik zelf little chubby kl.gesch ongeschoren hygienisch 420 ik ben op zoek naar iemand idb van de kerk van zichem voor lekkere pijpbeurt en zijn zaad in men kutje te spuiten 50+ verreist ik ben onderdanig en geil veel kan wie komt me lekker nemen enkel s m s graag met lengte en dikte piemel ben kieskeurig 0 k 47 k 0 k 42 k 7 k 157 Tot zo?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10