Zoeken naar lekker met

Uw zoekactie voor lekker met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Voor nu 51 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
VOOR NU
GENE ZEVER IK GOEDE ZUIGER MAAK JE LEEG EN HEB MOOIE KONT ON LEKKER MEE TE SPELEN , JIJ ECHTE MAN YOT 50 JAAR WELKOM IK KAN ONTVANGEN.  
Vens 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie wil een onervaren man eens verwennen
Ik heb geen ervaring. Wie ontvang mij morgen om 8.30 In Beveren. Maak je mij heet sta voor veel open dan . Wie heeft een lekker voorstel Stuur vlug voor af te spreken  
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82volledig intiem geschoren.ik zoek geile kerels tot ongeveer 69jaar die nu donderdag 06/06/zin hebben om een trio of meer vanaf9 uur samorgens.voorwaarden intiem geschoren zijn want ik als slet rim graag geschoren mannesterretjes en lik en pijp graag geschoren lullen en ballen.om daarna eventueel geneukt te worden.hoe je er uit ziet maakt niets uit als alles van onder maar lekker geschoren is.indien niet moet je niet reageren.ik ontvang discreet ook als je wat dikker bent is dat geen probleem.wie heeft er zin.wij hebben er alle twee veel zin in.wie dorft.PS higyrne staat hoog aan geschreven  
adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
voor nu dondernamiddag zoek ik voor een quickie een vriend
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen deze donderdag met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI”, 59, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
The-k 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Je ongewassen lul laten pijpen GloryHole
Hey, welke onbesneden man wil zijn lul eens laten pijpen in een gloryhole in Leuven? Ik vind het lekker als de penis een paar dagen niet gewassen is en wat naar penis ruikt (niet extreem). Ik ben 38, 1m69, 57 kg. Jij hebt een gemiddelde of grote lul en onbesneden, niet-roker. Eerst wat mailen en stuur zeker je dick pic mee ;-) ;-) Niet al te oud hé ;-)  
ik jl 52 jaar Limburg - Lummen
vanavond lekker pijpen en meer
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

vanavond lekker pijpen en meer
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekker pijpen en slikken en jij
Wie wilt er nu zijn lekkere pik in mijn mondje steken en laten afzuigen. Ik hou van warm zaad in mijn gezicht of mondje  
Bi man 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek gay koppel of 2 vrienden
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is beleven?  
Slurpslet 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spermalunch
40j/1m69/80kg hairy bi, in een hetero relatie, maar ik lust ook wel eens een lul en een kwakje (neuken kan ook, strak kontje!). Ik ben sub/bottom, gepijpt worden, zelf neuken of zelf klaar komen is niks voor mij. Ik kan enkel verplaatsen, cardate/bij jou/cinema zijn zeker ok. Ik kan je lekker verwennen als een hete hoer, je stoutste bevelen opvolgen als een onderdanig slaafje, of me keihard door je laten gebruiken als een geile slet. Ik ben vrijdag vrij tijdens de middagpauze (12-13u) en kan enkel verplaatsen binnen fietsafstand van station Gent-Sint-Pieters (Sexy World aan de Dampoort is nog net op't randje). Tot dan?  

Spermalunch
Jef 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen en spuiten
Om Half 6 in leuven.welke pik mag ik in mijn mondje steken en lekker afzuigen. Wil je warm zaad proeven en slikken.sta heet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10