Zoeken naar neu*

Uw zoekactie voor neu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Welke top heeft zin
Ik ben bottem van 54j 1m79 groot en weeg 84 kg , zeer kort haar met baard . Ben onderdanig en zoek voor donderdag een top die een beetje dominant is en die graag neukt , verplaats in en rond Brugge . Kan soms ontvangen ook .mits zien van gezichtsfoto .  

Welke top heeft zin
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met he regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Voor nu tot 14h30
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Benito 39 jaar Limburg - Beverlo
Bottom gezocht.
Ik zoek een bottom om te neuken en laten pijpen. Pijp je graag? Geen snor geen bard en als je kan ontvangen kom ik langs.  

Bottom gezocht.
Toppi 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar lekkere man
Hey ik ben 42j zuiders bi.van Antwerpen centrum. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz... Oudere senioren kan ook.  

Opzoek naar lekkere man
ron 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
oliesessie
het lijkt me eens lekker om helemaal ingeolied te worden,is er iemand die eens een keertje door de dag kan ontvangen en eens graag een mannenlichaam helemaal zou willen inolieen?bij aankomst zeg je is het voor die oliesessie,dan zeg je dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en je begint mijn schouders armen rug en borst in te smeren om zo verder naar onder te werken,eens aan mijn middel gekomen trek je mijn slipje uit omdat het anders vuil zou worden waarop je verder gaat met in te wrijven,zelf blij ik de hele tijd passief en laat je begaan,je mag evt ook zeggen dat ik op mijn handen en knieen moet plaatsnemen om alles goed te behandelen,is wat je zelf graag ziet en wil,ben zelf eerder hetero en wil geen tongzoenen of neuktoestanden en zelf blijf je gewoon aangekleed,ben m83 en 86kg.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Geilerd 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Lul zoekt
Lekker mondje en kontje om mij lekker te laten pijpen en jouw kontje lekker te neuken neuken,ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen deze namiddag na 13u30,ik ben man van 46j, ben 1m70, 90kg en 17 5 cm geschapen,ben jij man tussen 20 en 55j en zin om af te spreken geef gerust een seintje  

Lul zoekt
Regelmatig 66 jaar Limburg - Zutendaal
Regelmatig
Al heel lang zoek ik een regelmatig contact met een slank ! Persoon die van een kleiner pikje houdt… evenwel neuken is er niet bij. Elkaar soft verwennen. Jij bent geen veeldater en reageert met je stats en ev lichaamsfotootje. Verdere info per mail.  
Bi-Top 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dikke bottem/cd/tv wil regelmatig geneukt worden?
Bi-Top (1,78-80kg-18cm) zoekt een dikke bottem/cd/tv die hij lekker in de kont mag neuken. 100kg of meer van harte welkom. Liefst iemand uit het Gentse die regelmatig kan ontvangen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10