Zoeken naar nog deze namiddag

Uw zoekactie voor nog deze namiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Simon 33 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Pijpdate
Zijn er verzorgde discrete mannen die zit hebben in een lekkere pijpbeurt? Je ontvangt me, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar. Dan vertrek ik weer. Snel, discreet en proper! Ik ben een verzorgde, sportieve man van 1m85, 84kg, 18x5. Jij mag passief blijven en porno kijken! :) foot lovers mogen ook reageren, je mag van mijn voeten genieten als dat jouw ding is :) enkel voor deze namiddag en enkel indien je kan ontvangen! Tot zo?  
15 dagen
Diddl 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Even ontspannen
Wie ook zin om even te ontspannen deze namiddag. bi/183/93  
16 dagen
Cd julie 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Cd Julie wandelt terug
Hallo, vanaf morgen.zal ik terug gaan wandelen in een bos, bezienswaardigheid of natuurreservaat. Onder mijn t shirt en trainingsbroek draag ik nylons (stay ups of jarretelles) string en bh met nepborsten. Op een rustig plaatsje of aan een bankje kunnen mijn schoenen even uitgedaan worden zodat mijn nylonvoetjes mooi zichtbaar zijn. Heb eventueel ook damessandaaltjes mee voor op zeer rustige plaatsen. Wie wandelt er mee? Tijdens de kleine wandeling mag je mij ongeremt overal bekijken, betasten,voelen, jou pik tonen,...op een rustig plaatsje kan mijn broek ook even naar beneden om mijn string, billetjes en kousen te bekijken. Na de wandeling, bij klik, kan je mee naar mijn huis om verder te spelen. Klaarkomen doe je op mijn gezichtje. Op aanvraag draag ik ook een buttplug en ben ik neukbaar met condoom. Stel je deftig voor en ik geef je het uur en de waar ik ga wandelen. Wandelingen op maandag, dinsdag en vrijdag in de voormiddag of namiddag. Zusjes zeker welkom. Groetjes  
Patje- 61 jaar Limburg - Bilzen
Bi man zoekt man voor leuke momenten
Wie wil hier morgen namiddag mee spelen?  

Bi man zoekt man voor leuke momenten
16 dagen
Pijpslet 30 jaar Antwerpen - Boom
Dinsdag 21/05
Dinsdag 21 mei ga ik een kamertje huren in het roomotel in boom. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk mannen afkomen en mijn mond komen volspuiten. Dit zou in de namiddag gebeuren. Het is discreet en het gebeurt lekker snel. Stuur me bij interesse een mailtje. Leeftijd tot 55 jaar en hygiene gevraagd alsook geboden.  
16 dagen
the 52 jaar Limburg - Genk
pijpslet
Ik sportieve en atletische pijpslet ( bi) zoek voor heden in de namiddag een lekkere lul.Discretie en fun verzekerd.Belangrijk = Hygiene !.  
16 dagen
Bert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Ruk en pijpdate
Goeiemiddag, ik ben 43, 1m86 en 78kg. Zoek voor deze namiddag een ruk- en pijpdate. Wie kan ontvangen regio melle,merelbeke? Warme groet  
16 dagen
Hottie 49 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Suck and go
Wie zin in pijp/rukdate deze namiddag? Ergens tussen 14u en 16u. Ik trek je af en zuig eraan. Wederzijds kan ook. Niet te veel blabla, gewoon seksen, spuiten en weg. Reactie met stats en wat je wil doen. 49,170,62,15,bi. 100% discreet en proper aub.  
16 dagen
zuigerke 52 jaar Antwerpen - Turnhout
geile kempenaar gezocht
Ik ben deze namiddag in Turnhout Wie kan me ontvangen voor wat geile fun?  
16 dagen
Meester Asmodeus 40 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
CD Meester zoekt slaaf
Is er een onderdanige slaaf die deze namiddag kan langskomen om mij te dienen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10