Zoeken naar nu verplaatsen

Uw zoekactie voor nu verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpdate middenkust 21u-22u
Ik zou graag gezogen en gestreeld worden tot een stijve, om daarna te kunnen spuiten.. misschien in je mond, op je tong, op je gezicht, op je borst… respectvol, hygiënisch, bij klik wederzijds, bi, 50, 1m79, 80, 17. Niet onaantrekkelijk. Kan niet ontvangen, alleen tot bij jou komen, als het een veilige, discrete plaats is. Graag foto die mij verleidt om bij je te komen. Middenkust. Niet al te laat… ik kan verplaatsen. Stuur maar een bericht… thx  

Pijpdate middenkust 21u-22u
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Slurf 54 jaar Limburg - HASSELT
Lolly
Wie wil vanavond eens aan mijn lolly likken.54j en sportief gbouwd.Kan enkel verplaatsen.Cardate of buitendate kan ook.  

Lolly
Rob 52 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Man zoekt man / date
Vandaag, kan ontvangen / verplaatsen. Pijpen , rukken. Eventueel Lingerie. Slank, onbehaard, hygiënisch, gentlemen  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Dee 48 jaar Limburg - Kinrooi
Top gezocht
Slank gewillig en onderdanig bottomsletje zoekt potente top. Ik ben 48 jaar, 1m77, 64kg, halflang haar, getrimde pik 16cm en een proper gespoeld neukbaar kontje. Sex waarin veel kan. Rukken, rimmen, pijpen, vingeren, neuken... enfin, ik heb een goei beurt nodig. Ik kan ontvangen en verplaatsen in Limburg. Geen softdates, geen cardates.  

Top gezocht
Bi bttm 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
BTTM vrij en veel zin
Wie kan er mij ontvangen? Kan verplaatsen wanneer jij tijd hebt en zin. Laat me graag masseren pijpen rimmen en neuken. Ik pijp heel graag.  
Slaaf 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0475237175
Meester gezocht
Deze verzorgde wat struis gebouwde slaaf zoekt meester voor soft sm, bondage, chastity, zweepjes, nettle play, poppers….kan ontvangen en verplaatsen  
Bottom 30 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Wie komt klaar in mijn mondje
Pijpsletje zoek pik met volle ballen om leeg te slikken , ik pijp , lik je ballen en slik …..oudere zeker welkom , hygiene vereist , je moet kunnen ontvangen ! Ik kan vlot verplaatsen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10