Zoeken naar te worden

Uw zoekactie voor te worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

geil 41 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Nu in desselgem
Wie Jan er mij een mooie harde pik aanbieden wik gewoon lekker geneukt worden  

Nu in desselgem
Ana 83 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie komt mij verwennen
He jonge mannen in Brugge , wie heeft interesse en de nood om verwend te worden en verwennen met een man met stoma . zeer hygiënisch ingesteld en geen buitensporige seks en zacht ingesteld en de wil om te genieten dat morgen namiddag te Brugge . Enkel SMS met vermelding van uw wensen en foto. Geen financiële bedoeling en eerlijk.  

Wie komt mij  verwennen
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Genieter 51 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Masseur gezocht
Hallo, wij s er een masseur in de buurt die graag verwent eenzelfde verwent wilt worden met een lekkere pijpbeurt? In de omgeving of eventueel ontvangen. Normaal gebouwd hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Geen ellenlang gemail. Geen gefake.  
Wim 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Zoek geile senior met echte XXL lul
Heb 2 weken geleden een hete senior van 63j zijn grote lul klaargepijpt en heb daar enorm genoten en wil dit nog is doen dus als er hier mannen zijn(+55j) die een grote lul in hun broek hebben zitten en graag gepijpt willen worden reageer dan snel en ik haal je lul uit je slip en pijp hem klaar.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
deze middag ontvang ik een slanke kaal geschoren biman
ik ben een biman van 63 en ontvang je deze middag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

deze middag ontvang ik een slanke kaal geschoren biman
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Pieter 51 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand zin om langs te komen nu?
Iemand zin om nu langs te komen om leeg gepijpt te worden. Nadien vertrek je weer. Ik kan ontvangen nu 100% discreet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10