Zoeken naar tot laat de nacht

Uw zoekactie voor tot laat de nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
Duster... 39 jaar Limburg - Zonhoven
Voor nu
Wie komt me eens goed neuken in de buurt van genk? Heb een Grote, propere matras achter in mijn camionette met gesloten bak liggen. Laat maar horen!  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 19u20) vandaag vanaf 19u20 tot 23u30 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Date
Hey. Wie ontvangt vanavond deze mannelijke, licht mollige, behaarde kerel van 39 voor een fijne date? Veel kan, alles discreet en met de nodige hygiëne. Laat maar iets horen  
matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
sexcinema Putte 16u30
deze onderdanige pijp en neukslet gaat rond 16u30 naar sexcinema Putte en laat zich onderspuiten door gewillige pikken. Neuken kan eventueel ook maar met condoom.  

sexcinema Putte 16u30
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Jordy 47 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen en spuiten
Wie laat er aan zijn eikel en ballen likken. Dan steek je hem in mijn mondje en ik pijp je lekker klaar. Ik verwacht je zaad in mijn gezicht of mondje  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10