Zoeken naar voor alles open

Uw zoekactie voor voor alles open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nekeerzien 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijpdate
Zoek een pijdate deze avond rind 18.30 in roeselare. Ontvang regio honzebroekstraat of verplaats. Ik 177 75 46. Jij niet ouder dan 50. Sta ook open voor andere voorstellen  
Anoniem 34 jaar Limburg - Beringen
Aftrekken
Ik zou graag iemand van mijn regio aftrekken. Wat ik zoek is iemand van mijn leeftijd die zich eens wil laten aftrekken, eventueel ook pijpen maar dat hangt van de moment af. Wederzijds aftrekken mag altijd :) Ik kan vanavond verplaatsen. Indien wederzijdse klik eventueel meer in de toekomst. Zou iemand willen vinden die openstaat om meer af te spreken maar gewoon soft beginnen. DISCRETIE GEVRAAGD EN GEBODEN! Ik ben 34, 1m75, 80kg. Wie mag ik eens lekker laten klaar komen? Ben aan het werk momenteel ik antwoord zo snel mogelijk.  
mario 54 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
voor vandaag of van de week welke
welke slanke of sportieve jonge/man wil eens graag gepijpt worden meer kan ook sta voor veel open ben meer bot en kan alle dagen ontv mail me met je beschrijving een foto is leuk maar hoeft ni direkt en vertel me wat je zoal zou willen geile groetjes  

voor vandaag of van de week welke
horny trav 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sta open voor veel
Ik kleed me graag als elegante vrouw. En wil ook genomen worden als een vrouw en wil pijpen tot je klaarkomt in me mond. Of je mag op mijn lichaam spuiten.  

Sta open voor veel
Geilerd 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ik geef me volledig over aan jou
Je doet waar je zin in hebt, je betast me tussen de benen of waar je maar wilt, je bent nieuwsgierig en maakt mijn broek los, je trekt mijn broek naar beneden en kijkt of ik al opgewonden ben, dan mag je mijn slip laten zakken. Geniet van alles waar je zin in hebt. Ik sta voor veel open. Niks moet en je kiest zelf hoelang de Date duurt. Ideaal voor jonge mannen die de bi-wereld willen ontdekken. Ook oudere mannen die nog geil zijn mogen reageren.  
Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Deurne
Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig kan ontvangen regio antwerpen en liefst een top en goed geschapen. Hou van pijpen ,tongkussen ,geneukt worden betast en bekeken worden, dildo spelen. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe sex. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Yannick 30 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Op zoek naar verzorgde versa/top
Hey, ik zie mezelf als een versa/bottom (denk ik) en ik ben op zoek naar een verzorgde heer, ouder dan mezelf, die meer versa/top is. Op vlak van seks heb ik vooral ervaring met vrouwen i.p.v. mannen, maar na jarenlang nieuwsgierig te zijn, wil ik mijn horizon eens verruimen. Ik sta voor veel open, op de klassieke extremen zoals pijn, bloed, feces en urine na. Zelf heb ik al wat ervaring met speeltjes en ik beschik over condooms en glijmiddel. Jij bent bij voorkeur iemand die kan ontvangen (ik kan verplaatsen), die intiem getrimd of geschoren is. Hygiëne en discretie worden geboden en gevraagd. Zelf ben ik slank gebouwd, intieme getrimd en normaal geschapen. Ik zal ook zorgen dat ik gespoeld ben, mocht er interesse zijn om anale seks te proberen. Laat gerust weten hoe jij een eventuele ontmoeting zou zien. In bijlage alvast een voorsmaakje, laat jij ook al iets zien?  

Op zoek naar verzorgde versa/top
CumOnHeels 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
Waar mag ik *anoniem*, zonder contact, komen spuiten op de hakjes en/of laarzen van je vrouw? Eventueel lingerie mag ook.Ik kom langs, geil, ruk, en spuit erop en ga weer weg. Of wie ruilt discreet een paar heels/laarzen van onze vrouwen op een openbare plek (Drop-off)? Reactie met foto van de collectie is een plus  

Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
10 dagen
Llerak 64 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Gratis massage
5 km ten oosten v Ninove - ik geef gratis heel degelijke relax-totaalmassage (opleiding gevolgd) met koude of warme olie – deze massage is al dan niet erotisch maar soft, vrijblijvend en zonder enige verplichting (in ieder geval zeker geen geneuk) – dit kan bij mij thuis of op verplaatsing (in de regio) – ik kan zelf ook naakt zijn maar dat hoeft niet – dit aanbod geldt voor -30 jaar (absoluut maximum is voor mij 35 jaar) – sorry voor wie ouder is - Nooit in het weekend maar op weekdagen zowel overdag als 's avonds mogelijk (bij mooi weer kan dit in open lucht als je dat wenst (ik heb een afgesloten tuin zonder inkijk). Schrijf gerust met je stats en/of foto. Antwoord verzekerd.  
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Zoek fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers Ik sta ook open voor nieuwe dingen te doen en te ervaren wil afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90  

Zoek fun
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10